Ügyfélszolgálat:   +36-70/422-3849   |   info@picinyke.hu
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 Ft felett!  Részletek »

Fizetési módok

Online bakkártyás fizetés a weboldalon

A legbiztonságosabb és legkényelmesebb megoldás. A fizetés az OTP Simple rendszerén történik. Mint minden online fizetési rendszernél, itt is igaz, hogy nagyfokú biztonsággal működik. A kártyaadatok megadása az OTP Simple felületén történik, az adatokról a PICinyke.hu nem szerez tudomást. Nagy előnye, hogy a csomag átvételekor már nem kell sem bankkártyával, sem készpénzzel készülnöd. Az online bakkártyás fizetés a legtöbb kártyakibocsátónál ingyenes tranzakció, tehát plusz banki költséget nem számolnak fel érte.

A tranzakció lépései
1. A „Fizetés” gombra kattintva átkerülsz a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindíthatod a a tranzakciót.
2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizd az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint a Simple visszairányít a PICinyke.hu oldalára.

Elfogadott kártyatípusok

elfogadott_kartyatipusok

 
 
 
 
Figyelem!
A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

Előre utalás (közvetlen banki átutalás)

Gyors megoldás, hiszen az elindított utalás banki nyitva tartási időben 2 órán belül jóváíródik nálunk. Amint ezt látjuk, összekészítjük a csomagodat, és útnak indítjuk neked. Előnye, hogy készpénz használata nélkül intézheted a fizetést, ami biztonságos megoldás. Ráadásul a csomag átvételekor már nem kell sem kártyával, sem készpénzzel készülnöd. Ha közvetlen banki átutalást választottál, a megrendelés végösszegét (a termékek bruttó összege plusz a szállítási díj), kérjük, az alábbi adatok megadásával utald át nekünk 8 napon belül:

Kedvezményezett neve: PICinyke Bababolt Kft.
Számlaszám: 10700505-69549261-51100005
Bank neve: CIB Bank
A közlemény rovatba, kérjük, írd a rendelés számát!

Utánvét

Az utánvét azt jelenti, hogy a megrendelt csomagot az átvételkor kell kifizetned. De ez szerencsére nem jelenti azt, hogy kizárólag készpénzzel fizethetsz. Utánvétes fizetésre több lehetőséged is van:

  • Fizethetsz a futárnak készpénzben, ha házhoz szállítást kértél. Ha van rá lehetőség, készítsd ki előre a fizetendő összeget, ezzel is segítve a futár munkáját. Természetesen tudnak visszaadni, ha szükséges, de nagy segítség nekik, ha nem kell pénzt váltani.
  • Pick Pack Pontos átvétel esetén fizethetsz készpénzzel, és a legtöbb helyen bankkártyával is. A kártyás fizetés lehetőségét kérjük, mindig előre ellenőrizd az adott átvételi ponton.
  • Személyes átvételnél készpénzzel fizethetsz, ha utánvétes megrendelést választottál.