Ügyfélszolgálat:   +36-70/422-3849   |   info@picinyke.hu
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 Ft felett!  Részletek »

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítási rendszerünket igyekeztünk úgy kialakítani, hogy hagyományos és alternatív szállítási lehetőségek közül is lehessen választani. A díjak a szállítási mód függvényében változnak.

Belföldön minden csomagot INGYENESEN szállítunk ki, amennyiben a rendelés értéke meghaladja a 20 000 Ft-ot. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az értékhatár a megrendelt termékekre értendő, tehát az összegbe a szállítási díj és utánvét összege nem számít bele.

Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1400 Ft

Ez a legkényelmesebb megoldás, hiszen a futár egészen az otthonod ajtajáig viszi a megrendelt csomagot, de akár Apa munkahelyére is kérhetitek a kézbesítést. Amikor a csomagodat elkészítettük és a futárszolgálatnak átadtuk, e-mail értesítőt küldünk neked.

A kiszállítás napján e-mail és SMS üzenetet kapsz a szállításról, illetve utánvét esetén a fizetendő összegről. Kérlek, mindig ellenőrizd a megrendeléskor megadott adataid helyességét, hiszen az emlékeztető csak akkor ér célba hozzád, ha a telefonszámod és az e-mail címed stimmel.

A futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat.

Amennyiben utánvétes szállítást kérsz, az utánvét díja 250 Ft.

Ha átadtuk a csomagodat a futárszolgálatnak (erről e-mail értesítőt küldünk), várhatóan 2 munkanapon belül nálad lesznek a megrendelt termékek.

Átvétel Pick Pack Ponton: 990 Ft

Az országban több mint 240 településen 700 Pick Pack Pont található, többek között Inmedio, Relay, Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax üzletekben, MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomásokon és Coop élelmiszerboltokban vehetőek át a csomagok.

Rugalmas megoldás, mert a megrendeléskor te dönthetsz az átvétel helyéről, majd az átvétel időpontjáról. Az átvételi pontok többnyire hosszú nyitva tartással működnek, így a csomagodat átvehet reggel, útban a munkába, ebédidőben, vagy késő délután, este is. Az átvételi pontok többsége hétvégén is nyitva van, így az sem akadály, ha csak szombaton vagy vasárnap tudod útba ejteni. Utánvét esetén a helyszínen fizethetsz készpénzzel, és a legtöbb helyen bankkártyával is, de az utóbbi lehetőségét kérlek, mindig előre ellenőrizd le a választott átvételi pont leírásában.

Amennyiben utánvétes szállítást kérsz, az utánvét díja 250 Ft.

Ha feladtuk a csomagodat (erről e-mail értesítőt küldünk), Budapesten 1, vidéken 2 munkanapon belül várható, hogy a kért Pick Pack Ponton várnak rád a megrendelt termékek.

Átvétel Webox csomagautomatából:

Alapár: 699 Ft

Alternatív csomagszállítási mód, amely kényelmes, olcsó és rendkívül biztonságos is. Megrendeléskor te magad választhatod ki, hogy melyik Webox terminálból szeretnéd átvenni a csomagodat. A Webox terminálok általában forgalmas, jól megközelíthető helyeken vannak elhelyezve (pl. bevásárlóközpontok, benzinkutak mellett). Nagy előnye, hogy nincs nyitva tartás, a terminálok 0-24 óráig üzemelnek, így a csomagodat akkor veszed át, amikor csak akarod. Sorban állás nélkül. A csomagfeladás után 24 órán belül az általad választott terminálban van a megrendelt terméked. Erről SMS és e-mail értesítést kapsz, amely tartalmazza a terminál nyitásához szükséges kódot. Kérlek, mindig ellenőrizd a megrendeléskor megadott adataid helyességét, hiszen a terminál kinyitásához szükséges biztonsági kódot csak akkor tudjuk elküldeni neked, ha a telefonszámod és az e-mail címed stimmel. Ha utánvéttel rendeltél, a terminálnál biztonságosan fizethetsz bankkártyával.

Ha feladtuk a csomagodat (erről e-mailben értesítést küldünk), várhatóan 1 munkanapon belül a kért Webox terminálban várnak rád a megrendelt termékek.

Személyes átvétel székhelyünkön: INGYENES

Ha útba esünk, megrendelésedet szívesen összekészítjük és átadjuk neked székhelyünkön. Ha ezt az átvételi módot választod, telefonon vagy e-mailben előzetesen egyeztetünk veled, és megbeszéljük, hogy mikor lenne alkalmas a csomag átadása. Székhelyünk a 1131 Budapest, Kucsma u. 17. szám alatt található (téglamintás társasház). A 119-es kapucsengő után a 3. emeletre kell jönnöd. A parkolás a környező utcákban ingyenes. Tömegközlekedéssel a 14-es villamossal, a 30, 30A, valamint a 230-as autóbusszal vagyunk a legkönnyebben megközelíthetőek.

Külföldi házhoz szállítás: 4990 Ft

A PICinyke.hu-n keresztül akkor is rendelhetsz, ha határainkon túl élsz. Külföldi szállítás Szlovákia, Románia, Ausztria, Csehország, Ukrajna és Szlovénia területére kérhető. Kérlek, vedd figyelembe, hogy külföldi szállítás esetén csak online bakkártyás fizetés vagy banki előre utalás esetén tudjuk útjára indítani a csomagodat, és a szállítási határidő valamivel hosszabb lehet. Ha a rendelésed értéke eléri az 50 000 Ft-ot, a csomagodat INGYENESEN szállítjuk a fenti országokba is. Az értékhatár a megrendelt termékekre értendő, tehát az összegbe a szállítási díj nem számít bele.