Ügyfélszolgálat:   +36-70/422-3849   |   info@picinyke.hu
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 Ft felett!  Részletek »

Szállítás és fizetés

A szállítási rendszerünket igyekeztünk úgy kialakítani, hogy hagyományos és alternatív szállítási lehetőségek közül is lehessen választani. A díjak a szállítási mód függvényében változnak.

Belföldön minden csomagot INGYENESEN szállítunk ki, amennyiben a rendelés értéke meghaladja a 20 000 Ft-ot. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az értékhatár a megrendelt termékekre értendő, tehát az összegbe a szállítási díj és utánvét összege nem számít bele.

Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1900 Ft

Ez a legkényelmesebb megoldás, hiszen a futár egészen az otthonod ajtajáig viszi a megrendelt csomagot, de akár Apa munkahelyére is kérhetitek a kézbesítést. Amikor a csomagodat elkészítettük és a futárszolgálatnak átadtuk, e-mail értesítőt küldünk neked.

A kiszállítás napján e-mail és SMS üzenetet kapsz a szállításról, illetve utánvét esetén a fizetendő összegről. Kérlek, mindig ellenőrizd a megrendeléskor megadott adataid helyességét, hiszen az emlékeztető csak akkor ér célba hozzád, ha a telefonszámod és az e-mail címed stimmel.

A futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat.

Amennyiben utánvétes szállítást kérsz, az utánvét díja 250 Ft. Ha átadtuk a csomagodat a futárszolgálatnak, várhatóan 2 munkanapon belül nálad lesznek a megrendelt termékek.

Átvétel Pick Pack Ponton: 1500 Ft

Az országban több mint 240 településen 800 Pick Pack Pont található, többek között Inmedio, Relay, Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax üzletekben, MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomásokon és Coop élelmiszerboltokban vehetőek át a csomagok.

Rugalmas megoldás, mert a megrendeléskor te dönthetsz az átvétel helyéről, majd az átvétel időpontjáról. Az átvételi pontok többnyire hosszú nyitva tartással működnek, így a csomagodat átvehet reggel, útban a munkába, ebédidőben, vagy késő délután, este is. Az átvételi pontok többsége hétvégén is nyitva van, így az sem akadály, ha csak szombaton vagy vasárnap tudod útba ejteni. Utánvét esetén a helyszínen fizethetsz készpénzzel, és a legtöbb helyen bankkártyával is, de az utóbbi lehetőségét kérlek, mindig előre ellenőrizd le a választott átvételi pont leírásában.

Amennyiben utánvétes szállítást kérsz, az utánvét díja 250 Ft. Ha feladtuk a csomagodat (erről e-mailben értesítünk), akkor rendszerint Budapesten 1, vidéken 2 munkanapon belül a kért Pick Pack Ponton várnak rád a megrendelt termékek.

Személyes átvétel székhelyünkön: INGYENES

Ha útba esünk, megrendelésedet szívesen összekészítjük és átadjuk neked székhelyünkön. Ha ezt az átvételi módot választod, telefonon vagy e-mailben előzetesen egyeztetünk veled, és megbeszéljük, hogy mikor lenne alkalmas a csomag átadása. Székhelyünk a 1131 Budapest, Kucsma u. 17. szám alatt található (téglamintás társasház). A 119-es kapucsengő után a 3. emeletre kell jönnöd. A parkolás a környező utcákban fizetős. Tömegközlekedéssel a 14-es villamossal, a 30, 30A, valamint a 230-as autóbusszal vagyunk a legkönnyebben megközelíthetőek.

Fontos! Nyilvános üzletünk nincs. És mivel néha nekünk is akadnak elintéznivalóink (készlet beszerzése, hivatalos ügyek stb.), ezért van, hogy nem vagyunk elérhetőek a székhelyünkön. Nekünk is rossz érzés, ha valaki feleslegesen fárad, eljön a címünkre, majd telefonon kell mondanunk, hogy sajnos épp nem vagyunk ott. Ezért kérlek, előzetesen hívj, vagy írj e-mailt. Tudjuk, hogy kórház-otthon-munkahely között rohangáltok, ezért megpróbálunk rugalmasak lenni. Ha meg tudjuk oldani, akkor késő esete, vagy hétvégén is a rendelkezésedre fogunk állni. De mindig egyeztessünk!

Külföldi házhoz szállítás: 4990 Ft

A PICinyke.hu-n keresztül akkor is rendelhetsz, ha határainkon túl élsz. Külföldi szállítás Szlovákia, Románia, Ausztria, Csehország és Szlovénia területére kérhető. Kérlek, vedd figyelembe, hogy külföldi szállítás esetén csak online bakkártyás fizetés vagy banki előre utalás esetén tudjuk útjára indítani a csomagodat, és a szállítási határidő valamivel hosszabb lehet. Ha a rendelésed értéke eléri az 50 000 Ft-ot, a csomagodat INGYENESEN szállítjuk a fenti országokba is. Az értékhatár a megrendelt termékekre értendő, tehát az összegbe a szállítási díj nem számít bele.

Fizetési módok

Online bakkártyás fizetés a weboldalon

A legbiztonságosabb és legkényelmesebb megoldás. A fizetés az OTP Simple rendszerén történik. Mint minden online fizetési rendszernél, itt is igaz, hogy nagyfokú biztonsággal működik. A kártyaadatok megadása az OTP Simple felületén történik, az adatokról a PICinyke.hu nem szerez tudomást. Nagy előnye, hogy a csomag átvételekor már nem kell sem bankkártyával, sem készpénzzel készülnöd. Az online bakkártyás fizetés a legtöbb kártyakibocsátónál ingyenes tranzakció, tehát plusz banki költséget nem számolnak fel érte.

A tranzakció lépései
1. A „Fizetés” gombra kattintva átkerülsz a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindíthatod a a tranzakciót.
2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizd az adatok helyességét.
3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
4. A fizetés eredményéről e-mail útján is értesítést kapsz, valamint a Simple visszairányít a PICinyke.hu oldalára.

Elfogadott kártyatípusok

elfogadott_kartyatipusok

 
 
 
 
Figyelem!
A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.

Előre utalás (közvetlen banki átutalás)

Gyors megoldás, hiszen az elindított utalás banki nyitva tartási időben 2 órán belül jóváíródik nálunk. Amint ezt látjuk, összekészítjük a csomagodat, és útnak indítjuk neked. Előnye, hogy készpénz használata nélkül intézheted a fizetést, ami biztonságos megoldás. Ráadásul a csomag átvételekor már nem kell sem kártyával, sem készpénzzel készülnöd. Ha közvetlen banki átutalást választottál, a megrendelés végösszegét (a termékek bruttó összege plusz a szállítási díj), kérjük, az alábbi adatok megadásával utald át nekünk 8 napon belül:

Kedvezményezett neve: PICinyke Bababolt Kft.
Számlaszám: 10700505-69549261-51100005
Bank neve: CIB Bank
A közlemény rovatba, kérjük, írd a rendelés számát!

Utánvét

Az utánvét azt jelenti, hogy a megrendelt csomagot az átvételkor kell kifizetned. De ez szerencsére nem jelenti azt, hogy kizárólag készpénzzel fizethetsz. Utánvétes fizetésre több lehetőséged is van:

  • Fizethetsz a futárnak készpénzben, ha házhoz szállítást kértél. Ha van rá lehetőség, készítsd ki előre a fizetendő összeget, ezzel is segítve a futár munkáját. Természetesen tudnak visszaadni, ha szükséges, de nagy segítség nekik, ha nem kell pénzt váltani.
  • Pick Pack Pontos átvétel esetén fizethetsz készpénzzel, és a legtöbb helyen bankkártyával is. A kártyás fizetés lehetőségét kérjük, mindig előre ellenőrizd az adott átvételi ponton.
  • Személyes átvételnél készpénzzel fizethetsz, ha utánvétes megrendelést választottál.