A baba fejlődése – lépésről lépésre

Helytartó L
%

Tudnivalók és tanácsok az első három évre. A legfőbb szempontok szerint végigköveti a gyermek fejlődését születésétől hároméves koráig.

Időrendben haladva felvázolja, hogy milyen eredményekre számíthatunk ezekben a fejlődési szakaszokban, számos gyakorlati tanáccsal szolgál, valamint útmutatást ad, miként segíthetjük a ránk bízott kis életeket. Tárgyalja a baba növekedését, testi, szellemi illetve érzelmi fejlődését, külön figyelmet szentelve a legfontosabb állomásoknak, mint például a járás vagy a beszéd elsajátítása.

Megmutatja, hogyan ösztökélhetjük a baba tanulását, és ehhez milyen játékszereket válasszunk. Megválaszolja a szülőkben leggyakrabban felmerülő kérdéseket, s minden életkorhoz könnyen áttekinthető fejlődési táblázatot kínál.

A szerző, Dr. Carol Cooper gyakorló családorvos, író, tévés műsorvezető, illetve Nagy-Britannia egyik legolvasottabb napilapjának orvosi tanácsadója. Szakterülete a család- és gyermekorvoslás, számos népszerű gyermekgondozási könyv szerzője. Három fiú gyermek, köztük egy ikerpár édesanyja.

Bruttó ár:

3 800 Ft 3 570 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Kötés módja puha táblás ragasztókötés
Méret 19x23,5 cm
Oldalszám 224 oldal
Kiadás éve 2006
Szerző Dr. Carol Cooper