A mi kis hercegnőnk – babanapló kislányoknak

Helytartó L

A kis herceg olyan modern mese, amely egyaránt szól felnőtteknek és gyerekeknek. Ebben a gyönyörű babanaplóban megtalálhatók az eredeti könyv legszebb képei és legemlékezetesebb idézetei. A babanapló ideális ajándék a szülőknek. Segítségével évek múlva is felidézhetik gyermekük első évét, nyomon kísérhetik hogyan fejlődött, változott a kezdeti időszakban.

Az első oldalra a szülők beragaszthatják a kisbaba fotóját, és beírhatják a nevét. A dupla oldalakon nem csak a fotóknak van hely, ide az anyuka vagy az apuka le is jegyezheti a gyermekével kapcsolatos első élményeit. A születésről szóló oldalakon számos elgondolkodtató és megható idézetet olvasható. A dupla oldalakat beborítják a játékos illusztrációk, a rajzoknak és a fotóknak köszönhetően a babanaplóból olyan műalkotás válhat, amelyet a szülők még évekkel később is szívesen fognak forgatni.

Természetesen nem hiányozhat a babanaplóból egy apró családfa, amelyhez az adatokat a szülők írják le. Megismerhetjük a baba alvási szokásait, az első fürdetést, az első szavakat – és megcsodálhatjuk az első babafotókat is. A babanapló megőrzi annak emlékét is, hogyan töltötték a szülők gyermekünkkel az első ünnepeket, a húsvétot, a karácsonyt. Ha a beragasztott fotók és egyéb emléktárgyak miatt a babanapló idővel túl vastaggá válik, meg kell lazítani a lapokat összekötő szalagot, hogy a könyv lapjai ne feszüljenek. Így az album együtt nőhet a gyermekkel!

„Minden felnőtt gyermek volt egyszer.” (A. de Saint-Exupery)

Bruttó ár:

3 780 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Kötés módja kemény táblás fűzött kötés
Oldalszám 80 oldal
Kiadás éve 2015
Korosztály 0-1 év