Ardo Calypso-To-Go

calypso_to_go L
calypso_to_go2ardo_calypso_bemutatas

Kétfejes elektromos mellszívó készülék útitartozékokkal. Gyengéd, mobil és minden igényt kielégítő. A készlet tartalmaz egy két szívófejes Calypso Double mellszívót, kézi mellszívóvá átalakító készletet, valamint sok kiegészítőt egy könnyen szállítható stílusos táskában.

A kiegészítők között találsz hűtőtáskát hűtőbetéttel, az anyatej tárolásához.

Lehetővé teszi a két mellen egyszerre történő fejést. Ez a fejési módszer nemcsak felére csökkenti a fejés idejét, hanem elősegíti a tejtermelés fokozását és a mennyiség fenntartását.

A Calypso-To-Go hosszú életű készülék; számíthatsz rá, hogy akár két egymást követő gyermek táplálásában is segítségedre lesz.

A Calypso-To-Go megoldást kínál a tej fejésére és tárolására napközben, mikor folytonos mozgásban vagy.

A tartozékok segítségével nemcsak lefejni, hanem tárolni és hűteni is tudod a tejet. A praktikus táskának köszönhetően nem fogsz majd plusz csomagokkal bajlódni, hiszen mindennek helye van benne, amire szükséged van.

Kétfejes szívókészlet révén gyorsan, akár feleannyi idő alatt végre tudod hajtani vele a fejést, így több időd lesz a fontos dolgokra, és a szükséges tejmennyiséget is fenn tudod tartani. Mivel kézi mellszívóvá is alakítható, így szükség esetén áram vagy elem sem kell ahhoz, hogy fejni tudj.

A Calypso-To-Go előnyei

Mobil: a hozzá tartozó hordozó, hűtőtáska és a kiegészítők lehetővé teszik, hogy bárhol kényelmesen fejhess, és le is hűthesd a lefejt tejet.
Csendes: ezt a tulajdonságát leginkább az éjszakai fejéseknél fogod értékelni.
Egyéni igényekhez igazítható: A vákuum és ritmus egyénileg állítható, hiszen minden anyukának más ritmus a legkényelmesebb. A készülékhez ötféle méretű szívófejből választhatsz, hogy a mellbimbódhoz illő méretű szívófejet használhasd.
Variálható: Tartalmaz 3 különböző méretű tölcsért valamint egy Optiflow masszírozó betétet. A hozzá járó átalakító készlettel kézi mellszívóvá is alakíthatod.
Zárt rendszerű: „Vacuum Seal” Vákuumzáró technológiával rendelkezik, ami a készüléket és az anyatejet is a megvédi mindenfajta szennyeződéstől.
Elemmel is működtethető: akkor is tudod használni, ha nem áll rendelkezésre hálózati áram.
Garanciális: kiterjesztett, 400 órás, vagy egy éves garanciával rendelkezik.

A Calypso-To-Go svájci tervezésű és gyártású, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező mellszívó, amely a thebadassbreastfeeder.comon és a madeformums.comtól is kiváló értékelést kapott. A Calypso-To-Go a legcsendesebb mellszívó, ezt a tulajdonságát hangtesztek is igazolják. Az alkatrészei BPA-mentesek, és megfelelnek a WHO előírásainak.

A Calypso-To-Go minden igényt kielégít

A Calypso-To-Go egy olyan mellszívókészlet, ami minden kiegészítővel rendelkezik. Mivel kétfejes szívókészülék, lehetővé teszi a két mell egyszerre történő fejését, amivel időt spórolhatsz. A szívókészletekhez két különböző méretű szívótölcsért, egy szűkítőbetétet és egy OptiFlow masszázsbetétet mellékelünk, így lehetőséged van a számodra legkellemesebb, személyedre szabott fejési élmény megvalósítására. A készlethez jár 6 db palack. A palackokat a Calypso hűtőtáskájában tárolhatod a jégakkukkal, és az egész tárolókészlet a mellszívóval együtt belefér a hordozótáskába. Ennélfogva nincs olyan helyzet, amit ne tudnál megoldani.

A készlet tartalma:

Hordtáska 6 db palackkal, hűtőtáskával, 3 db jégakkuval,
2 db szívókészlet 26, 31mm-es tölcsérrel, 28 mm-es szűkítőbetéttel és 26mm-es Optiflow masszázsbetéttel,
2 db palacktartó,
adapter,
2 db gyűjtőpalack,
2 db membráncsésze,
2 db ajakszelep (pótalkatrész),
2 db szilikoncső,
Calypso motoregység,
elemtartó fedele,
tisztítókefe.

Garancia

A Calypso-To-Go egyedülálló garanciális feltételekkel rendelkezik; a készülékre a vásárlástól számított 1 év garanciát adunk, DE megvásárlásával jogosult vagy a kiterjesztett, 400 órás garanciára is. A kiterjesztett garanciát gépszám alapján történő regisztráció útján tudod érvényesíteni. A 400 óra a használatban töltött órákra vonatkozik, ami azt jelenti, hogy ha a készülék nem volt használatban 400 óránál többet, akkor még az 1 év letelte után is jogosult leszel garanciára. 400 óra elteltével a készüléken kigyullad a garanciaidő végét jelző lámpa, így pontosan tudni fogod, ha letelt az idő. Ez a megoldás egyedi a mellszívók világában; csak a Calypso képes jelezni a garanciaidő leteltét.

Ráadásul a mellszívó ezután még legalább további 400 óráig működik, tehát a teljes élettartama minimum 800 óra. Így a Calypso-To-Go akár két egymás után érkező testvért is ki tud szolgálni.

A Calypso-To-Go egy olyan kiváló minőségű mellszívó készülék, amivel nemcsak időt nyerhetsz, de a tej lefejését, tárolását és hűtését bárhol és bármikor megoldhatod. Hosszú életű, és kitűnő ár-érték aránnyal rendelkezik, így megvásárlásával nem hozhatsz rossz döntést. Egészségpénztárra is elszámolható.

Ezt a terméket INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL rendelheted meg.

Bruttó ár:

89 900 Ft

A termék raktáron van, elérhető

Garancia 12 hónap
Egészségpénztárra elszámolható? igen
Gyártó Ardo