Ardo Calypso Plus kétfejes elektromos mellszívó

ardo_calypso_double L
ardo_calypso_double_kibontvaardo_calypso_bemutatas

Gyors, hatékony, serkenti a tejtermelést. A Calypso Double Plus lehetővé teszi a két mellen egyszerre történő fejést. Ez a fejési módszer nemcsak felére csökkenti a fejés idejét, hanem elősegíti a tejtermelés fokozását és a mennyiség fenntartását. Ezek nem mellékes szempontok, ha koraszülött babád van, hiszen kezdetben kisbabád elképzelhető, hogy még nem fog tudni szopni, ezért kétóránként fejned kell, hogy biztosítani tudd számára az életmentő anyatejet.

A Calypso Double Plus különböző méretű szívótölcsérei segítségével minden anyuka megtalálja a mellbimbóihoz illeszkedő optimális méretet. A szívókészlethez mellékelt Optiflow masszírozó betét aktívan masszírozza a mellet és biztosítja a hatékony és gyengéd fejést.

A Calypso Double Plus hosszú életű készülék; számíthatsz rá, hogy akár két egymást követő gyermek táplálásában is segítségedre lesz.

A Calypso Double Plus előnyei

 • Csendes: ezt a tulajdonságát leginkább az éjszakai fejéseknél fogod értékelni.
 • Elemmel is működtethető: akkor is tudod használni, ha nem áll rendelkezésre hálózati áram.
 • Zárt rendszerű: „Vacuum Seal” Vákuumzáró technológiával rendelkezik, ami a készüléket és az anyatejet is a megvédi mindenfajta szennyeződéstől.
 • Egyéni igényekhez igazítható: A vákuum és ritmus egyénileg állítható, hiszen minden anyukának más ritmus a legkényelmesebb. A készülékhez ötféle méretű szívófejből választhatsz, hogy a mellbimbódhoz illő méretű szívófejet használhasd.
 • Variálható: különböző méretű szívófejekkel és az OptiFlow masszázsbetéttel egészítheted ki a készletet.
 • Garanciális: kiterjesztett, 400 órás, vagy egy éves garanciával rendelkezik.

A Ardo Calypso Double Plus svájci tervezésű és gyártású, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező mellszívó, amely a thebadassbreastfeeder.com-on és a madeformums.com-tól is kiváló értékelést kapott. A Calypso Double Plus a legcsendesebb mellszívó, ezt a tulajdonságát hangtesztek is igazolják. Az alkatrészei BPA-mentesek, és megfelelnek a WHO előírásainak.

Variálhatóság

A Calypso Double Plushoz két szívókészlet tartozik. Csak az egyik szívókészlet csatlakoztatásával használhatod egyfejes szívókészletként is, ha például úton vagy, és szeretnéd, hogy könnyebben elférjen a táskádban. A szívókészletekhez két különböző méretű szívótölcsért, egy szűkítőbetétet és egy OptiFlow masszázsbetétet mellékelünk, így lehetőséged van a számodra legkellemesebb, személyedre szabott fejési élmény megvalósítására.

A készlet tartalma:

 • 2 db szívókészlet 26, 31mm-es tölcsérrel, 28 mm-es szűkítőbetéttel és 26mm-es Optiflow masszázsbetéttel,
 • 2 db palacktartó,
 • adapter,
 • 2 db gyűjtőpalack,
 • 2 db membráncsésze,
 • 2 db ajakszelep,
 • 2 db szilikoncső,
 • Calypso motoregység,
 • elemtartó fedele,
 • tisztítókefe.

Garancia

A Calypso egyedülálló garanciális feltételekkel rendelkezik; a készülékre a vásárlástól számított 1 év garanciát adunk, DE megvásárlásával jogosult vagy a kiterjesztett, 400 órás garanciára is.

A kiterjesztett garanciát gépszám alapján történő regisztráció útján tudod érvényesíteni. A 400 óra a használatban töltött órákra vonatkozik, ami azt jelenti, hogy ha a készülék nem volt használatban 400 óránál többet, akkor még az 1 év letelte után is jogosult leszel garanciára. 400 óra elteltével a készüléken kigyullad a garanciaidő végét jelző lámpa, így pontosan tudni fogod, ha letelt az idő. Ez a megoldás egyedi a mellszívók világában; csak a Calypso képes jelezni a garanciaidő leteltét. Ráadásul a mellszívó ezután még legalább további 400 óráig működik, tehát a teljes élettartama minimum 800 óra. Így a Calypso akár két egymás után érkező testvért is ki tud szolgálni.

A Calypso Double Plus egy olyan kiváló minőségű mellszívó készülék, amivel serkentheted a tej termelését és felére csökkentheted a fejés idejét. Hosszú életű, és kitűnő ár-érték aránnyal rendelkezik, így megvásárlásával nem hozhatsz rossz döntést. Egészségpénztárra is elszámolható.
 
Ezt a terméket INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL rendelheted meg.

Bruttó ár:

64 900 Ft

A termék raktáron van, elérhető

Garancia 12 hónap
Egészségpénztárra elszámolható? igen
Gyártó Ardo