Avent Natural kézi mellszívó 2 db cumisüveggel

avent_natural_mellszivo_teljes L
Avent Natural mellszívó 2 cumisüveggelavent_kezi_mellszivo1avent_kezi_mellszivo3avent_kezi_mellszivo4avent_kezi_mellszivo_asztalonavent_kezi_mellszivo_hasznalat

Az anyatej a legfontosabb dolog, amit a szereteteden kívül biztosíthatsz koraszülött babádnak. A fejésben segít ez a kézi mellszívó, amely 2 darab Avent Natural cumisüveget is tartalmaz.

A tejet közvetlenül a cumisüvegbe fejheted, majd azonnal meg is etetheted gyermekedet (2 cumisüveget is tartalmaz). A mellszívó csendesen, gyorsan és finoman dolgozik elem és áram nélkül. Környezetbarát megoldás, mert nem szükséges hozzá elektromos áram. Ennek van még egy előnye: leülhetsz vele az inkubátor mellé, és a babád közelében fejhetsz. Ez a közelség növeli a tejelválasztást, így kisbabádnak több tejet biztosíthatsz, amíg nem kezdheted el a szoptatást.

A csomag tartalma:
kézi mellszívó fedéllel
1 db 125 ml-es Natural cumisüveg
+AJÁNDÉK: 1 db 60 ml-es Natural cumisüveg

Megbízható, jól bevált termék, nagyon népszerű a kismamák körében. Akár 2-3 gyermeket is kiszolgál. Nagy előnye, hogy a mellszívó alkatrészeire szétszedhető, és külön-külön is sterilizálhatóak. Ez nagyon fontos koraszülött babádnál.

Nem tartalmaz Bisphenolt (0% BPA)
Egyszerű kézi működtetés
A tej a mellekből közvetlenül az üvegbe áramlik
Extra lágy újszülött Natural etetőcumival
Összetétel: Polipropilén (PP)

Bruttó ár:

14 990 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Anyaga polipropilén (PP)
Méret 1 db 125 ml-es és 1 db 60 ml-es cumisüveg
Típus Avent