Bella Happy koraszülött pelenka (<2 kg), 46 db

Bella Happy koraszülött pelenka (0-ás méret, 0-2 kg) L

2000 grammnál kisebb súlyú babáknak készült pelenka. Nagy előnye, hogy kisebb, mint a kereskedelemben kapható újszülött (1-es számozású) pelenkák. Használatával elkerülhető, hogy kisbabád hónaljáig érjen a pelus. A hátát és a hasát szabadon hagyja, hiszen megfelelően van méretezve. Ezáltal az érzékeny bőre nagyobb biztonságban van, ráadásul a vizsgálatokat is könnyebb elvégezni rajta. Valószínűleg egy-két csomaggal elég lesz belőle, mert mire elfogy, már bele is nőtt a következő méretbe. 

 

Még egy fontos dolog miatt fontos, hogy megfelelő méretű legyen a pelus koraszülött babádon: kenguruzás közben csak így biztosítható a megfelelő nagyságú bőrkontaktus, ami melegen tartja gyermekedet. Dr. Schill Beáta így írt erről: “A bőrkontaktus eredményeként a mama/papa szervezete a saját testhőmérsékletének változtatásával biztosítja a koraszülött számára az ideális, termoneutrális hőmérsékletet. Ehhez azonban fontos, hogy ügyeljünk a megfelelő méretű pelenkára, mert ha az túl nagy, a baba mellkasát is betakarja, illetve ha úgynevezett sztómazsákot visel a baba, akkor nincs kellő bőrfelület a hőszabályozás megvalósulásához.” (http://www.mellettedahelyem.hu/pici-ellatas/kenguru-modszer)

A kisbabád és a nővérkék is hálásak lesznek, ha ezt a pelenkát viszed be a kórházba, mert méretben pont passzolni fog gyermekedre.

Egészségpénztárra elszámolható. 1 csomag 46 darab pelust tartalmaz. 

Termékbiztonságot érintő paraméterek

  • 0% parfüm – a Happy pelenka illatanyagmentes
  • 0% elemi klór – a Happy pelenka nem tartalmaz elemi klórral fehérített alapanyagot
  • 0% természetes latex – a Happy pelenka nem tartalmaz latex összetevőt, ami irritációt okozhat az arra érzékenyeknél

A Happy pelenkák prémium minőségét és megbízhatóságát igazolták a bőrgyógyászati tesztek . Termékeink pozitív értékelést és ajánlást kaptak az egészségügyi intézményektől is.

Az újszülöttek és csecsemők gondozásához fejlesztett Early Care System pelenkák kiemelt jellemzője: a használt anyagok puhasága és finomsága, ami a baba bőrét nem irritálja. A Early Care System egy speciálisan préselt, nem szőtt anyag alkalmazását jelenti a gyors nedvességfelszívás érdekében. A pelenka puha, kellemes tapintású, az átlélegző külső réteg megakadályozza az irritációt, a nedvességjelző pedig mutatja a pelenkaváltás megfelelő pillanatát.

Bruttó ár:

3 700 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Méret 0-ás koraszülött (0-2 kg)
Kiszerelés 46 db/csomag
Egységár 80,43 Ft/db
Egészségpénztárra elszámolható? igen

Kapcsolódó termékek