Koraszülött cumi 24 hetes kortól, vízkék

Koraszülött cumi 24 hetes kortól L
cumi_mini_zold2Koraszülött cumi 24 hetes kortólzold_cumi3koraszulott_cumi_24_vizkekzold_csomagolascumik_osszehasonlitas

Ezt a cumit nagyon kis súllyal született babáknak tervezték. A cumi olyan alakú és formájú, mint a koraszülöttek hüvelykujja, ami elősegíti a méhen belül megtanult szopási reflexet. CPAP cumiként is ismert, mert CPAP és szonda mellett is használható. Ha a legkisebb cumit keresed, megtaláltad! A termékképek között összehasonlításként egymás mellett látod ezt, és egy normál újszülött cumit. A méretbeli különbség magáért beszél.

Koraszülött babáknál a cuminak speciális funkciói vannak: CPAP légzéstámogatás mellet segíthet a nyomás stabilizálásában, fájdalmas vizsgálatok (pl. vérvétel) esetén a szopóreflex csökkenti a fájdalmat, megnyugtatja a babát. Amikor már szoptathatod kisbabádat, ez utóbbi pozitív hatást mellre tétellel is elérheted. Ha a cumit még a kórházban szeretnéd használni, feltétlenül kérd az ápoló személyzet segítségét.

A cumit steril csomagolásban szállítjuk (gyári csomagolás), így kibontás után azonnal használható. Később a tisztításhoz enyhe mosogatószert használj és öblítsd le vízzel. Fertőtlenítéshez az a legegyszerűbb, ha 2 percre forrásban lévő vízbe teszed. Nem tartalmaz természetes gumilatexet, BPA-t és DEHP-t. Koraszülötteknek a 30. gestatios hétig ajánlott.

Figyelem! A fulladásveszély megelőzése érdekében ellenőrizd a terméket, és húzd meg óvatosan a cumi részt. Az ellenőrzést rendszeresen végezd el, és ha az elhasználódás jeleit tapasztalod, cseréld le a játszócumit. Az apró részek fulladást okozhatnak. Ne használd, ha kisbabád az egész cumit be tudja venni a szájába. Ne hagyd felügyelet nélkül kisbabádat a játszócumival. Ne kösd a játszócumit a gyermeked nyaka köré, mert az fulladáshoz vezethet.

Bruttó ár:

3 450 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Szín Zöld
Ajánlott életkor 24-30 hetes
Típus Wee Thumbie
Ami még fontos latex- és DEHP-mentes
Egészségpénztárra elszámolható? igen