Koraszülött cumi-szett – 3 db

Koraszülött cumi-szett L
%
cumi_mini_zold2cumi_mini_zold1cumi_lila_jocumi__lila2Koraszülött cumiújszülött cumi 0-3 hónapos korigÚjszülött cumi 0-3 hónapos korigÚjszülött cumi 0-3 hónapos korig

A csomag 3 darab cumit tartalmaz, amelyek egymás után használhatsz, ahogy növekszik koraszülött babád. A cumi-szettet azoknak a babáknak ajánljuk, akik a 30. hét előtt születtek.

A csomag tartalma:

1 db koraszülött cumi 24 hetes kortól

1 db koraszülött cumi 30 hetes kortól

1 db újszülött cumi 40 hetes kortól (0-3 hónapos korig)

A 3 cumiról külön-külön ezt kell tudnod:

24 hetes kortól ajánlott cumi: Ezt a cumit nagyon kis súllyal született babáknak tervezték. A cumi olyan alakú és formájú, mint a koraszülöttek hüvelykujja, ami elősegíti a méhen belül megtanult szopási reflexet. CPAP cumiként is ismert, mert CPAP és szonda mellett is használható. Ha a legkisebb cumit keresed, megtaláltad! Koraszülötteknek a 30. gestatios hétig ajánlott.

30 hetes kortól ajánlott cumi: Koraszülötteknek és kis súllyal született babáknak ajánlott cumi, aminek egészen kicsi, puha és rugalmas a cumi része. CPAP és szonda mellett is használható.

Újszülött cum (0-3 hónapos korig): Speciális kialakítású újszülött cumi. A használata 0-3 hónapos korig ajánlott. A koraszülött cumi után könnyedén válthatsz erre a méretre, mert kisbabádnak már ismerős lesz a formája, kialakítása. Akkor ajánljuk, hogy válts erre a cumira, amikor koraszülött babád elérte a terminus idejét, vagyis amikor eredetileg meg kellett volna születnie.

A cumikat steril csomagolásban szállítjuk (gyári csomagolás), így kibontás után azonnal használhatóak. Később a tisztításhoz enyhe mosogatószert használj és öblítsd le vízzel. Fertőtlenítéshez az a legegyszerűbb, ha 2 percre forrásban lévő vízbe teszed. Nem tartalmaz természetes gumilatexet, BPA-t és DEHP-t.

Mindhárom cumit a Philips gyártja, és az USA-ból származnak.

Figyelem! A fulladásveszély megelőzése érdekében ellenőrizd a terméket, és húzd meg óvatosan a cumi részt. Az ellenőrzést rendszeresen végezd el, és ha az elhasználódás jeleit tapasztalod, cseréld le a játszócumit. Az apró részek fulladást okozhatnak. Ne használd, ha kisbabád az egész cumit be tudja venni a szájába. Ne hagyd felügyelet nélkül kisbabádat a játszócumival. Ne kösd a játszócumit a gyermeked nyaka köré, mert az fulladáshoz vezethet.

Bruttó ár:

5 370 Ft 5 100 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Szín zöld, lila
Ajánlott életkor 24 hetes kortól 3 hónapos korig
Típus Wee Soothie
Ami még fontos latex- és DEHP-mentes
Egészségpénztárra elszámolható? igen