Koraszülött pelenka (1250-2250 g), 3 db-os próbacsomag

Koraszülött pelenka, 1250-2250 grammig L
pelusok_kinyitvaKoraszülött pelenka 500-800 grammos babáknak

Kis súllyal született babáknak készült pelenka. Jóval kisebb, mint a kereskedelemben kapható újszülött méretű pelenkák, de a Libero és a Pampers koraszülött pelenkától is kisebb. Mivel megfelelően méretezett, ezért nem kell a pelenka hajtogatásával trükközni, vagy azt látni, hogy szegény kisbabádnak a hónaljáig ér a pelus. Így még a vizsgálatokat is könnyebb elvégezni, és az érzékeny bőre is védve van. A kórházban és az otthon töltött első hetekben használhatod. Ezt a speciális koraszülött pelenkát a Philips gyártja kifejezetten kórházi használatra.

Még egy dolog miatt fontos, hogy megfelelő méretű legyen a pelus koraszülött babádon: kenguruzás közben csak így biztosítható a megfelelő nagyságú bőrkontaktus, ami melegen tartja gyermekedet. Dr. Schill Beáta így írt erről: “A bőrkontaktus eredményeként a mama/papa szervezete a saját testhőmérsékletének változtatásával biztosítja a koraszülött számára az ideális, termoneutrális hőmérsékletet. Ehhez azonban fontos, hogy ügyeljünk a megfelelő méretű pelenkára, mert ha az túl nagy, a baba mellkasát is betakarja, illetve ha úgynevezett sztómazsákot visel a baba, akkor nincs kellő bőrfelület a hőszabályozás megvalósulásához.” (http://www.mellettedahelyem.hu/pici-ellatas/kenguru-modszer)

Egészségpénztárra elszámolható.

Ez a csomag 3 darab mintát tartalmaz. Így a teljes csomag megvásárlása nélkül próbálhatod ki, hogy megfelelő-e kisbabádnak ez a méret.

Bruttó ár:

450 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Méret 1250-2250 grammig
Kiszerelés 3 db/csomag
Egységár 150 Ft/db
Egészségpénztárra elszámolható? igen