Koraszülött pelenka (800-1250 g), 30 db

Koraszülött pelenka 800-1250 grammig L
pelenka_s_jopelusok_kinyitvaKoraszülött pelenka 500-800 grammos babáknak

Nagyon kis súllyal született babáknak készült pelenka. Nagy előnye, hogy jóval kisebb, mint a kereskedelemben kapható normál koraszülött méretű pelenka. Használatával elkerülhető, hogy kisbabád hónaljáig érjen a pelus. A hátát és a hasát szabadon hagyja, hiszen megfelelően van méretezve. Ezáltal az érzékeny bőre nagyobb biztonságban van, ráadásul a vizsgálatokat is könnyebb elvégezni rajta. Valószínűleg egy-két csomaggal elég lesz belőle, mert mire elfogy, már bele is nőtt a következő méretbe. Ezt a speciális koraszülött pelenkát a Philips gyártja kifejezetten kórházi használatra.

Még egy fontos dolog miatt fontos, hogy megfelelő méretű legyen a pelus koraszülött babádon: kenguruzás közben csak így biztosítható a megfelelő nagyságú bőrkontaktus, ami melegen tartja gyermekedet. Dr. Schill Beáta így írt erről: “A bőrkontaktus eredményeként a mama/papa szervezete a saját testhőmérsékletének változtatásával biztosítja a koraszülött számára az ideális, termoneutrális hőmérsékletet. Ehhez azonban fontos, hogy ügyeljünk a megfelelő méretű pelenkára, mert ha az túl nagy, a baba mellkasát is betakarja, illetve ha úgynevezett sztómazsákot visel a baba, akkor nincs kellő bőrfelület a hőszabályozás megvalósulásához.” (http://www.mellettedahelyem.hu/pici-ellatas/kenguru-modszer)

Egy csomag 30 darab kiváló minőségű pelenkát tartalmaz. A kisbabád és a nővérkék is hálásak lesznek, ha ezt a pelenkát viszed be a kórházba, mert méretben pont passzolni fog az éppen csak egy kiló körüli gyermekedre.

Egészségpénztárra elszámolható.

Válassz hozzá prémium minőségű popsitörlőt és koraszülöttekre méretezett pelenkázó alátétet is, így egy teljes induló kórházi csomagod lesz.

Bruttó ár:

4 050 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Méret 800-1250 grammig
Kiszerelés 30 db/csomag
Egységár 135 Ft/db
Egészségpénztárra elszámolható? igen

Kapcsolódó termékek