Kórházi kezdő csomag

Kórházi kezdő csomag koraszülötteknek L
%
Koraszülött cumi-szettcumi_mini_zold2Koraszülött cumilibero_koraszulott_pelanka200liber_popsitorlopee_on_nedvszivo_alatet

Alapdolgok a kórházi ápoláshoz. A tartalma 1 csomag koraszülött pelenka, 1 csomag pelenkázó alátét, 1 csomag popsitörlő és 3 db koraszülött cumi, amelyek méretben úgy követik egymást, hogy 24 hetes kortól egészen 3 hónapos korig tudjátok majd használni.

Azért állítottuk össze ezt a csomagot, mert tapasztalataink szerint ezek beszerzését kérik a kórházak a szülőktől, és ti is ezeket a termékeket keresitek a PICinyke webshopban.

Mit tartalmaz pontosan a csomag?

1 csomag 24 darabos Libero koraszülött pelenkát, amit 0-2500 grammig használhattok.

1 csomag 10 darabos fehér pelenkázó alátétet, ami a koraszülött babákra van méretezve, hogy kényelmesen elférjen az inkubátor belsejében is. A legtöbb kórház ezt használja pelenkázáshoz és vérvételekhez is, hogy megvédjék az inkubátor matracát a szennyeződésektől. Deku lapként vagy deku lepedőként is emlegetik.

1 csomag 64 darabos, Libero prémium popsitörlőt, ami parfüm-, alkohol- és parabénmentes, így tökéletes választás a koraszülöttek érzékeny bőréhez.

1 darab koraszülött cumit, amit 24 hetes kortól 30 hetes korig használhattok. A nővérkéktől CPAP cumiként is hallhatod. Légzéstámogatás és szondatáplálás mellett is használható.

1 darab koraszülött cumit, amit a 30. héttől kezdhettek el használni.

1 darab újszülött cumit, amit 0-3 hónapos kor között használhattok.

Ha ezeket a termékeket nem egyesével, hanem csomagban veszed meg, olcsóbban jutsz hozzá!

 

Bruttó ár:

7 990 Ft 7 490 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Ajánlott életkor 24 hetes kortól 3 hónapos korig
Egészségpénztárra elszámolható? igen
Gyártó Libero, Philips