Meggymagpárna, 1 pár

Meggymagpárna L
meggymagparna_toltet

Egy szuper termék, ami kincset ér. Főleg, ha koraszülött babád van. Melegítésre és hűtésre használható. A két kis párna meggymaggal van töltve, ami remekül tartja a hőt és a hideget is. Melegítsd 30-40 másodpercig 700 watton mikróban, vagy rakd pár órára a fagyasztóba.

Mi mindenre jó?

  • Hasfájós kisbabád pocakjára helyezve fájdalomcsillapító hatása van.
  • A melledre helyezve segít kiüríteni az elzáródott tejcsatornákat, de ha begyulladt a melled, hidegen is csodákat tesz.
  • Kisbabád tornáztatása előtt ha egy-két percig a meleg párnácskákat tartod a kezedben, azok kellemesen átmelegszenek, így biztos lehetsz benne, hogy minden érintés kellemes érzés lesz gyermekednek.
  • A kisgyermekkorban gyakran előforduló fülgyulladáskor ezzel melegítheted a fülecskéket.
  • Télen gyorsan átmelegítheted vele a fagyos kezeket, lábakat.
  • A leghidegebb napokon felmelegítve kisbabád mellé rakhatod a babakocsiba, így egy jó ideig meleget áraszt majd.
  • Zúzódásokra, rándulásokra, sportsérülésekre hidegen alkalmazhatod.

Mindig ellenőrizd a párnák hőmérsékletét a saját bőrödön pár másodpercig, mielőtt kisbabád bőrére helyeznéd. Vedd figyelembe, hogy a pici babák bőre érzékenyebb, mint a felnőtteké. Melegítés közben rakj a mikróba egy kis pohár vizet, így megelőzheted, hogy a mag túlhevüljön és lángra kapjon.

Mi van a párna belsejében?

100% valódi meggymag. A meggyet kimagozzuk, majd vízben addig áztatjuk, amíg az összes gyümölcshús le nem ázik róla. Ezt követően hálóba kötve mosógépben kimossuk, majd fertőtlenítő oldatba helyezzük. Napon szárítjuk. Az így előkészített meggymagot 100% pamutvászon, fehér párnácskákba töltjük és lezárjuk.

Az ár 2 darab 8×13 cm-es párnára vonatkozik.

Bruttó ár:

2 000 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Anyaga Huzat: 100% pamut. Töltet: 100% meggymag
Méret 8x13 cm
Szín Fehér