MONELLO baby&more PiknikPléd

Helytartó L

A MONELLO baby&more Élméngyűjtő PiknikPléd alul vízlepergetős, mosható, csúszásgátló anyagból készült, felül pedig puha pamut anyagból. Koraszülött babáknak talajon való tornáztatáshoz és a különféle kontroll vizsgálatokhoz ajánljuk, amikor kisbabád mozgásfejlődését vizsgálják.

Az ilyen vizsgálatok alkalmával rendszerint megfigyelik és vizsgálják a koraszülöttek mozgásfejlődését, amihez általában egy szőnyegre kell fektetni a gyerkőcöket. Na de hány kisebb-nagyobb gyerkőc fordult meg már azon a szőnyegen? És mikor fertőtlenítették utoljára? A te legféltettebb kincsed meg épp abban a korban van, amikor mindent megkóstol? Ez a pléd jó szolgálatot fog tenni az ilyen helyzetekben. Terítsd a földre a csúszásgátló, mosható felével lefelé, és fektesd a gyermekedet a puha pamut rétegre, amelyről biztosan tudod, hogy tiszta és higiénikus. Bőven lesz helye mozogni, forgolódni, mászni anélkül, hogy bacikat szedne össze.

Otthon használhatod játszószőnyegként, később pedig a szabadban (kertben, strandon, játszótéren). Hosszú éveken keresztül használni és szeretni fogjátok. Nem csak vízlepergetős tulajdonsága miatt tesz nagy szolgálatot az anyukák körében, hanem azért is, mert a vízlepergetős csúszós anyagról könnyen le lehet rázni a rárakódott fűszálakat, faleveleket, homokot.

Könnyen magaddal viheted és előveheted a termékhez tartozó gymbag táskából, amibe plusz játszótéri vagy strand felszerelések is elférnek még, az elején található két kis zseb és a belső nagy zsák használatával. Sőt nyaraláskor a tengerparton is veletek lehet majd.

A 2017-es modellek már mind Gymbag táskával készülnek, melyet AJÁNDÉKBA adunk a PiknikPlédhez.

Figyelem, fontos, hogy biztosítsátok csúszás ellen! Nagyon jól meg tudja védeni a szőnyegeteket és nagyon könnyen tisztítható, hiszen mosógépben is jól mosható 30 fokon. Gyorsan szárad.
Praktikus, mert így a kicsi manócskák sem eszik ki a szőnyeg szöszeit, őt is véded vele, a háton hordozható gymbag táskában könnyen magatokkal vihetitek, akár vendégségbe is.

A felső szegély színe és anyag megegyezik az alsó réteggel. A 2017-es modellek súlya 700-800 g között van modelltől függően.

Pléd mérete: 220×130 cm
Táska mérete: 30x25x5 cm

Bruttó ár:

6 990 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Anyaga felül pamut jersey 100% pamut, alul és szegélynél vízlepergetős 100% PES
Mosás, Kezelés 30 fokon mosható, nem fehéríthető, nem vasalható