Pihe-puha peluspárna, cápaszürke

Helytartó L

Ha akarom párna autósülésben, babakocsiban, kiságyban. Ha akarom pelenkázó alátét, ha akarom pihe-puha ölelő rongyi. Praktikus, és többfunkciós így mindig velünk lehet.

A Monello baby&more pihe-puha peluspárna egy sokoldalú puhaság. Ha akarom büfi pelus, ami puha anyagának köszönhetően nem nyomja meg az újszülött baba fejét a vállunkra, kulcscsontunkra helyezve, és a büfi tartalma sem üt át a ruhánkra.

60 fokon jól mosható, a pelenka anyag felénél könnyen vasalható. Hiába nő meg a babánk, a pihe-puha peluspárna továbbra is velünk maradhat további funkcióinak köszönhetően.

Méret: 28x38cm
Anyag összetétel: Wellsoft, 100% pamut
Szín: CÁPASZÜRKE

Ne hagyja a babát őrizetlenül a Monello baby&more pihe-puha peluspárnán, mert az fulladást okozhat. A csomagolás nem része a terméknek, kérjük távolítsa el azt. A gyártó, forgalmazó nem vállal felelősséget az esetleges sérülésekért.

FONTOS! A képgalériában illusztrációkat találsz, amelyek bemutatják, milyen funkciókban használhatod a peluspárnát. A galériában többféle színű peluspárnát is találsz. Ezen a termékadatlapon a cápaszürke színű (galériában a 2. kép) peluspárnát rendelheted meg. 1 csomag 1 darab peluspárnát tartalmaz.

Bruttó ár:

1 900 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Gyártó Monello baby&more
Méret 28x38cm
Szín cápaszürke