Shantala pocakfürdő, fürdető vödör

shantala L
shantala_oldalrol

Koraszülötteknek ajánlott fürdető eszköz, amely az anyaméhre emlékeztető környezetet biztosít a pici babáknak. Gyermeked kényelmesen és békésen érezte magát a méhedben. De a koraszüléssel minden megváltozott. Hirtelen éles fényekkel, hangokkal, hideggel, meleggel, fájdalommal találkozott. A fürdető vödröt orvosokkal, szülésznőkkel, csecsemőgondozókkal közösen fejlesztették ki annak érdekében, hogy megkönnyítsék az átmenetet az anyaméh biztonságából az új környezetbe.

Stresszmentes, otthonos, ismerős környezetet teremt a babának. Különösen ajánlott koraszülötteknek, akik nem élvezhették 9 hónapon át az anyaméh biztonságát. Az anyaméhre emlékeztető egyedi formája segít a babának, hogy az ismerős magzati pozícióban nyugodjon meg és pihenjen. A kisebb felület miatt lassabban hűl ki a víz, a tovább melegen maradó víz körülveszi a babát, s ő magabiztosan és nyugodtan érzi magát.

A pocakfürdőben való fürdetés előnyös lehet a hasfájós babáknak is. A magzati pozícióban langyos vízben ülő baba könnyebben megszabadul az őt kínzó gázoktól is. A pocakfürdő kialakításakor a megbízhatóságot, a nyugalmat és a barátságos érzést tartották a legfontosabbnak.

Világszerte használják otthon és kórházakban, valamint az egészségügyi szakemberek a legalkalmasabb eszköznek tartják a babák fürdetésére.

Előnyei a baba számára: Biztosítja a megszokott magzati pozíciót. Puha, bababarát anyagból készült. A baba vállig belemerül, így egész teste melegben lesz. Koraszülött és hasfájós babáknak különösen ajánljuk. A babát megnyugtatja, mert élvezi ezt a szűk környezetet. A fürdővíz kb. 20 percig melegen marad.

Előnyei a szülők számára: Babának és szüleinek stresszmentes fürdést biztosít. Könnyen kezelhető. Még vízzel teli állapotban is nagyon könnyű (ez elsősorban újdonsült kismamák számára nagyon fontos). Ergonomikus fogantyújával könnyen hordozható. Kis helyet foglal. Bármilyen stabil felületre helyezhető (padló, asztal). Utazásnál könnyedén szállítható. A szülőket megkíméli a derékfájástól, mert a pocakfürdő tetszőleges magasságba rakható. Széles pereme jól megtámasztja a szülő karját.

Biztonság: A babát biztonságosan és könnyen lehet tartani. Nem tartalmaz káros anyagot. Nincsenek éles, hegyes szélei, peremei élei. Nagyfokú stabilitás jellemzi, nehezen dől el.

Környezetvédelmileg is biztonságos: Kevesebb vízzel lehet benne fürdetni (csak kb. 5 liter víz szükséges). Energiatakarékos.

Kifejlesztésében és ajánlásában szülésznők, szülészorvosok és pszichológusok vettek részt.

Aljának az átmérője: 20 cm

Tetejének a belső átmérője: 36 cm

Mivel csapott a teteje így legalacsonyabb (egyik oldal) magassága 26 cm, legmagasabb 37 cm.

Bruttó ár:

8 490 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Anyaga BPA-mentes műanyag
Méret 37 cm magas, 36 cm széles

Kapcsolódó termékek