Szoptatásbarát svéd itató- és etetőpohár

Svéd itatópohár, etetőpohár L

Cumisüveg helyett használhatod anyatej, tápszer vagy kisebb mennyiségű folyadék adására. A hosszúkás csőrű pohárral könnyedén, szoptatásbarát módon tudod táplálni koraszülött babádat, ha átmenetileg nem tud szopni. A speciális csőr rész felfekszik gyermeked nyelvére, így a kincset érő anyatej sem folyik ki a száján. 

Használata nem zavarja meg a pici veleszületett szopási készségét, mégis hozzájut a szükséges folyadék- és táplálékmennyiséghez. Azoknak a kisbabáknak az etetéséhez különösen ajánljuk, akiket átmenetileg részben vagy egészben nem anyamellből táplálnak, de a szopáshoz való visszatérési lehetőséget biztosítani szeretnék. 

Ajánljuk továbbá gyenge szopási készségű babáknak, de csecsemők és kisgyermekek itatásához is kiváló. Fekvőbeteg gyermekek és felnőttek itatásához is ajánlott.

A milliliteres beosztás információt ad a megitatott folyadék mennyiségéről. Bele lehet fejni a tejet és közvetlenül megitatni vele a babát. Az itató fogbarát is, mert használatával csökkenthető, elkerülhető a fogak deformitása és a fogszuvasodás.  A kanállal való etetésnél sokkal gyorsabb, kényelmesebb és biztonságosabb. Nem ütődik a nagyobb gyermek fogához sem.

Nem törékeny, PA (poliamid) víztiszta, átlátszó, BPA mentes, könnyen sterilizálható, kifőzhető, anyagú.

80 ml anyatej adagolható vele.

Jó tudni:

1. Országos szinten ezt a terméket ajánlják a szakemberek cumisüveg helyett pótlás adására.
2. A koraszülött és újszülött osztályok is használják.
3. A hivatalos szakmai irányelvekben is a Svéd itatópohár szerepel.

Bruttó ár:

2 300 Ft

A termék raktáron van, elérhető

Méret 80 ml
Egészségpénztárra elszámolható? igen
Anyaga BPA mentes poliamid