Szoptatós-hordozós poncsó, cápaszürke

Helytartó L

Diszkrét szoptatás bárhol. Több, mint egy szoptatós kendő, 6in1 különböző funkcióban használhatod.

A MONELLO baby&more SZOPTATÓS PONCSÓ, egy speciális szoptatós kendő, ami 6 különböző funkcióban használható nap, mint nap. Nyakmerevítő segíti a szemkontaktust a kicsivel és biztosítja a baba szellőzését. Hordozható táskát adunk hozzá ajándékba, így mindig veletek lehet.

Úgy alakítottuk ki, hogy minél diszkrétebbé tudd tenni a szoptatást. Leginkább saját magad és a babád, de mások miatt is. Azon anyukáknak tesz nagy szolgálatot, akik sokat jönnek – mennek és igény szerint szoptatnak. E miatt pedig nem akarnak lemondani a szoptatásról sem. Viszont kellemetlenül érzik magukat, ha nyilvános helyen kell szoptatniuk.

 
Szoptatós poncsó vagy szoptatós kendő?
A poncsó azért biztonságosabb, mint egy szoptatós kendő vagy szoptatós kötény, mert a hátadat is fedi. Ezáltal nem tudja felfújni a szél, és a kicsi sem tudja lerángatni, vagy felrugdosni azt.  A nyakrésznél egy speciális merevítő található. Ennek köszönhetően a poncsó nyaka eláll a testedtől és így jól látod a babádat szoptatás közben és ő is téged. Tehát megmarad a szemkontaktus. Sőt mi több a baba is jól tud szellőzni és elegendő fény is jut be hozzá.

 

6 különböző funkcióban használható:

  • szoptatáshoz bárhol bármikor
  • babahordozásnál poncsóként
  • babatakaróként
  • babakocsi és autós ülés letakarására, árnyékolására (nagyon szépen ráfekszik és így nem csúszik le, mint a sima tetra pelusok vagy a takarók)
  • bevásárlókocsi védőként, a nagyobbacskáknál, hogy ne kelljen attól félned, hogy összegyűjti az esetleges bacikat
  • kismama poncsóként

Hordozható táskát adunk hozzá ajándékba, így könnyen magaddal viheted, és előkaphatod, ha úgy alakul, hogy a babád éhes lett.

Vékony anyaga miatt épp, hogy csak a diszkréciót szolgálják, így a nagy melegben is jól lehet bennük szoptatni. Előtte – utána pedig vékony takaróként és a babakocsi, vagy az autós ülés árnyékolására, letakarására is kiválóan alkalmasak. De nem csak nyáron tesznek jó szolgálatot, beltéren egész évben használhatóak.

Mosás: 30 fokon mosógépben mosható, anyagának köszönhetően gyorsan szárad. 

Anyaga: 50% pamut, 50% polieszter

Speciális légáteresztő anyag, hogy a baba jól szellőzzön, még a nagy nyári melegekben se izzadjon, fülledjen be, hanem védett kuckóként, árnyékolóként, szélvédőként funkcionáljon.

Bruttó ár:

11 000 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Szín cápaszürke
Anyag 50% pamut, 50% polieszter
Méret 1 méretben kapható