Ügyfélszolgálat:   +36 20 479 8487   |   info@picinyke.hu
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 Ft felett!  Részletek »

Fizetési módok

Előre utalás (közvetlen banki átutalás)

Gyors megoldás, hiszen az elindított utalás banki nyitva tartási időben szinte azonnal jóváíródik nálunk. Amint ezt látjuk, összekészítjük a csomagodat, és útnak indítjuk neked. Előnye, hogy készpénz használata nélkül intézheted a fizetést, ami biztonságos megoldás. Ráadásul a csomag átvételekor már nem kell sem kártyával, sem készpénzzel készülnöd. Ha közvetlen banki átutalást választottál, a megrendelés végösszegét (a termékek bruttó összege plusz a szállítási díj), kérjük, az alábbi adatok megadásával utald át nekünk 8 napon belül:

Kedvezményezett neve: Balogh Julianna e.v.
Számlaszám: 12100011-10653953
Bank neve: Gránit Bank
A közlemény rovatba, kérjük, írd a rendelés számát!

Utánvét

Az utánvét azt jelenti, hogy a megrendelt csomagot az átvételkor kell kifizetned. De ez szerencsére nem jelenti azt, hogy kizárólag készpénzzel fizethetsz. Utánvétes fizetésre több lehetőséged is van:

  • Fizethetsz a futárnak készpénzben vagy bankkártyával, ha házhoz szállítást kértél. Ha van rá lehetőség, készítsd ki előre a fizetendő összeget, ezzel is segítve a futár munkáját. Természetesen tudnak visszaadni, ha szükséges, de nagy segítség nekik, ha nem kell pénzt váltani.
  • Csomagpontos átvétel (Pick Pack Pont) esetén a csomagponton is fizethetsz akár készpénzben, akár bankkártyával.
  • Személyes átvételnél készpénzzel fizethetsz, ha utánvétes megrendelést választottál.