Ügyfélszolgálat:   +36 20 479 8487   |   info@picinyke.hu
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 Ft felett!  Részletek »

Mennyibe kerül a szállítás?

Belföldön minden csomagot INGYENESEN szállítunk ki, amennyiben a rendelés értéke meghaladja a 20 000 Ft-ot. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az értékhatár a megrendelt termékekre értendő, tehát az összegbe a szállítási díj és utánvét összege nem számít bele.

Házhozszállítás futárszolgálattal: 1900 Ft

Ez a legkényelmesebb megoldás, hiszen a futár egészen az otthonod ajtajáig viszi a megrendelt csomagot, de akár Apa munkahelyére is kérhetitek a kézbesítést. Amikor a csomagodat elkészítettük és a futárszolgálatnak átadtuk, e-mail értesítőt küldünk neked.

A kiszállítás napján e-mail és SMS üzenetet kapsz a szállításról, illetve utánvét esetén a fizetendő összegről. Kérlek, mindig ellenőrizd a megrendeléskor megadott adataid helyességét, hiszen az emlékeztető csak akkor ér célba hozzád, ha a telefonszámod és az e-mail címed stimmel.

A futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat.

Amennyiben utánvétes szállítást kérsz, az utánvét díja 250 Ft.

Ha átadtuk a csomagodat a futárszolgálatnak (erről e-mail értesítőt küldünk), várhatóan 2 munkanapon belül nálad lesznek a megrendelt termékek.

Csomagpontra szállítás – Pick Pack Pont: 1600 Ft

Kényelmes és rugalmas megoldás, hiszen országosan több száz átvételi pont közül választhatsz. Ezek jellemzően benzinkutak, újságárusok, ismert üzletek, amelyek hosszú nyitva tartási idővel állnak rendelkezésedre.

Amikor a csomagod megérkezik a csomagpontra, e-mail és SMS értesítőt kapsz.

Amennyiben utánvétes szállítást kérsz, az utánvét díja 250 Ft.

Ha elkészítettük a csomagodat (erről e-mail értesítőt küldünk), várhatóan 2-5 munkanapon belül megérkezik a kiválasztott átvevőhelyre, ahol az adott üzlet nyitva tartási idejében át tudod venni.

Személyes átvétel székhelyünkön: INGYENES

Ha útba esünk, megrendelésedet szívesen összekészítjük és átadjuk neked székhelyünkön. Ha ezt az átvételi módot választod, telefonon vagy e-mailben előzetesen egyeztetünk veled, és megbeszéljük, hogy mikor lenne alkalmas a csomag átadása. Székhelyünk a 1131 Budapest, Kucsma u. 17. szám alatt található (téglamintás társasház). A 119-es kapucsengő után a 3. emeletre kell jönnöd. A parkolás a környező utcákban fizetős. Tömegközlekedéssel a 14-es villamossal, a 30, 30A, valamint a 230-as autóbusszal vagyunk a legkönnyebben megközelíthetőek.

FONTOS! Székhelyünk nem nyilvános üzlet. Ne keress klasszikus bababoltot. Fix nyitva tartási időnk nincs. Amikor elérhetőek vagyunk, akkor van lehetőség a személyes átvételre. Erről e-mailben vagy telefonon minden esetben tájékoztatni fogunk.

Külföldi házhozszállítás: 4990 Ft

A PICinyke.hu-n keresztül akkor is rendelhetsz, ha határainkon túl élsz. Külföldi szállítás Szlovákia, Románia, Ausztria, Csehország, Ukrajna és Szlovénia területére kérhető. Kérlek, vedd figyelembe, hogy külföldi szállítás esetén csak online bakkártyás fizetés vagy banki előre utalás esetén tudjuk útjára indítani a csomagodat, és a szállítási határidő valamivel hosszabb lehet. Ha a rendelésed értéke eléri az 50 000 Ft-ot, a csomagodat INGYENESEN szállítjuk a fenti országokba is. Az értékhatár a megrendelt termékekre értendő, tehát az összegbe a szállítási díj nem számít bele.