Ügyfélszolgálat:   +36 20 479 8487   |   info@picinyke.hu
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 Ft felett!  Részletek »

Rólunk

A PICinyke.hu webáruház azért jött létre, hogy segítse a koraszülött babákat nevelő családok életét. Ha most ezeket a sorokat olvasod, talán a ti is ebben a cipőben jártok éppen. A koraszülést általában komoly traumaként éli át az egész család: a baba, a szülők, a testvérek egyaránt. Lelki és fizikai megpróbáltatások egész sorával kell megbirkóznotok, miközben az élet megy tovább. A testvér(eke)t óvodába, iskolába kell vinni, a háztartást vezetni kell, Apának be kell járnia dolgozni amíg a család legkisebb tagja – és jó esetben vele együtt Anya is – kórházban van. Heteken, vagy akár hónapokon keresztül.

Ebben a mókuskerékben mi, a PICinkye.hu alapítói is benne voltunk, így személyes tapasztalatból tudjuk, milyen nehéz időszakon mentek keresztül.

A PICinyke.hu webáruháznak két fő célja van:

  1. Minden korababás család számára elérhetővé tenni azokat a termékeket, amire egy pici babának szüksége van. Ezek egy része korábban nem volt kapható kereskedelmi forgalomban (pl. koraszülött cumi), más termékek beszerzése pedig nehézkes, mert a normál bababoltok nem az aprócska babákra vannak berendezkedve. A PICinyke.hu segítségével bárhol is éltek az országban (vagy akár határainkon túl), minden szükséges holmit megrendelhettek koraszülött babátoknak.
  2. Időt és energiát szeretnénk megtakarítani nektek azzal, hogy a termékeket gondosan előválogattuk, a megrendeléseket pedig házhoz is szállítjuk nektek. Így nem kell napokon keresztül járnotok a bababoltokat, vagy az interneten kutakodni, hogy melyik termék lenne a legmegfelelőbb pici babátoknak. Mi ezt már megtettük. A termékeink között csupa olyan holmit találtok, amit jó szívvel ajánlunk koraszülött babáknak. A felszabaduló időt így babátok mellett tölthetitek, esetleg pihenhettek.

Meggyőződésünk, hogy társadalmi felelősségvállalás nélkül ma már egyetlen cég sem működhet. A mi szívügyünk mi más is lehetne, mint a koraszülöttek segítése. Ezért rendszeresen támogatjuk a a Melletted a helyem Egyesületet, de más szálakon is igyekszünk támogatni olyan szervezeteket, rendezvényeket, amelyek sokat tesznek a koraszülés megelőzéséért vagy a koraszülött babák ellátásáért.