Ügyfélszolgálat:   +36 20 479 8487   |   info@picinyke.hu
INGYENES KISZÁLLÍTÁS 20.000 Ft felett!  Részletek »

Szállítás és fizetés

Belföldön minden csomagot INGYENESEN szállítunk ki, amennyiben a rendelés értéke meghaladja a 20 000 Ft-ot. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az értékhatár a megrendelt termékekre értendő, tehát az összegbe a szállítási díj és utánvét összege nem számít bele.

Házhoz szállítás futárszolgálattal: 1900 Ft

Ez a legkényelmesebb megoldás, hiszen a futár egészen az otthonod ajtajáig viszi a megrendelt csomagot, de akár Apa munkahelyére is kérhetitek a kézbesítést. Amikor a csomagodat elkészítettük és a futárszolgálatnak átadtuk, e-mail értesítőt küldünk neked.

A kiszállítás napján e-mail és SMS üzenetet kapsz a szállításról, illetve utánvét esetén a fizetendő összegről. Kérlek, mindig ellenőrizd a megrendeléskor megadott adataid helyességét, hiszen az emlékeztető csak akkor ér célba hozzád, ha a telefonszámod és az e-mail címed stimmel.

A futárszolgálat munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17.00 óra között szállítja csomagodat.

Amennyiben utánvétes szállítást kérsz, az utánvét díja 250 Ft. Ha átadtuk a csomagodat a futárszolgálatnak, várhatóan 2 munkanapon belül nálad lesznek a megrendelt termékek.

Csomagpontra szállítás – Pick Pack Pont: 1600 Ft

Kényelmes és rugalmas megoldás, hiszen országosan több száz átvételi pont közül választhatsz. Ezek jellemzően benzinkutak, újságárusok, ismert üzletek, amelyek hosszú nyitva tartási idővel állnak rendelkezésedre.

Amikor a csomagod megérkezik a csomagpontra, e-mail és SMS értesítőt kapsz.

Amennyiben utánvétes szállítást kérsz, az utánvét díja 250 Ft.

Ha elkészítettük a csomagodat (erről e-mail értesítőt küldünk), várhatóan 2-5 munkanapon belül megérkezik a kiválasztott átvevőhelyre, ahol az adott üzlet nyitva tartási idejében át tudod venni.

Személyes átvétel székhelyünkön: INGYENES

Ha útba esünk, megrendelésedet szívesen összekészítjük és átadjuk neked székhelyünkön. Ha ezt az átvételi módot választod, telefonon vagy e-mailben előzetesen egyeztetünk veled, és megbeszéljük, hogy mikor lenne alkalmas a csomag átadása. Székhelyünk a 1131 Budapest, Kucsma u. 17. szám alatt található (téglamintás társasház). A 119-es kapucsengő után a 3. emeletre kell jönnöd. A parkolás a környező utcákban fizetős. Tömegközlekedéssel a 14-es villamossal, a 30, 30A, valamint a 230-as autóbusszal vagyunk a legkönnyebben megközelíthetőek.

Fontos! Nyilvános üzletünk nincs. És mivel néha nekünk is akadnak elintéznivalóink (készlet beszerzése, hivatalos ügyek stb.), ezért van, hogy nem vagyunk elérhetőek a székhelyünkön. Nekünk is rossz érzés, ha valaki feleslegesen fárad, eljön a címünkre, majd telefonon kell mondanunk, hogy sajnos épp nem vagyunk ott. Ezért kérlek, előzetesen hívj, vagy írj e-mailt. Tudjuk, hogy kórház-otthon-munkahely között rohangáltok, ezért megpróbálunk rugalmasak lenni. Ha meg tudjuk oldani, akkor késő esete, vagy hétvégén is a rendelkezésedre fogunk állni. De mindig egyeztessünk!

Külföldi házhoz szállítás: 4990 Ft

A PICinyke.hu-n keresztül akkor is rendelhetsz, ha határainkon túl élsz. Külföldi szállítás Szlovákia, Románia, Ausztria, Csehország és Szlovénia területére kérhető. Kérlek, vedd figyelembe, hogy külföldi szállítás esetén csak online bakkártyás fizetés vagy banki előre utalás esetén tudjuk útjára indítani a csomagodat, és a szállítási határidő valamivel hosszabb lehet. Ha a rendelésed értéke eléri az 50 000 Ft-ot, a csomagodat INGYENESEN szállítjuk a fenti országokba is. Az értékhatár a megrendelt termékekre értendő, tehát az összegbe a szállítási díj nem számít bele.

Fizetési módok

Előre utalás (közvetlen banki átutalás)

Gyors megoldás, hiszen az elindított utalás banki nyitva tartási időben szinte azonnal jóváíródik nálunk. Amint ezt látjuk, összekészítjük a csomagodat, és útnak indítjuk neked. Előnye, hogy készpénz használata nélkül intézheted a fizetést, ami biztonságos megoldás. Ráadásul a csomag átvételekor már nem kell sem kártyával, sem készpénzzel készülnöd. Ha közvetlen banki átutalást választottál, a megrendelés végösszegét (a termékek bruttó összege plusz a szállítási díj), kérjük, az alábbi adatok megadásával utald át nekünk 8 napon belül:

Kedvezményezett neve: Balogh Julianna e.v.
Számlaszám: 12100011-10653953
Bank neve: Gránit Bank
A közlemény rovatba, kérjük, írd a rendelés számát!

Utánvét

Az utánvét azt jelenti, hogy a megrendelt csomagot az átvételkor kell kifizetned. De ez szerencsére nem jelenti azt, hogy kizárólag készpénzzel fizethetsz. Utánvétes fizetésre több lehetőséged is van:

  • Fizethetsz a futárnak készpénzben, ha házhoz szállítást kértél. Ha van rá lehetőség, készítsd ki előre a fizetendő összeget, ezzel is segítve a futár munkáját. Természetesen tudnak visszaadni, ha szükséges, de nagy segítség nekik, ha nem kell pénzt váltani.
  • Személyes átvételnél készpénzzel fizethetsz, ha utánvétes megrendelést választottál.