95 cm-es gimnasztikai labda tornáztatáshoz, TSMT-hez

95cm_labda L

Óriási, 95 cm átmérőjű gimnasztikai labda, amely remek fejlesztő eszköz, és kifejezetten ajánljuk TSMT tornához. A nagy méretnek két előnye van:

  1. Nem kell a labda fölé görnyedned, miközben a gyermekedet tornáztatod. Ezzel kíméled a derekadat, hátadat, ami bizony hamar el tud fáradni, ha 4-5 sorozatot kell egy-egy gyakorlatból csinálni.
  2. Sokkal nagyobb mozgásteret biztosít, mint egy kisebb labda. Egy átlagos 75 centis labdára ha felfekteted kisbabádat, alig 10-15 centimétert tudod előre-hátra, jobbra-balra gurítani. Ezen a labdán viszont sokkal nagyobb mozgásteretek lesz, így a gyakorlatok is hatásosabbak.

Ha nem írtak elő TSMT tornát, akkor is nyugodtan használhatjátok. Hason fektesd rá babádat, és a derekát stabilan tartva gurítsd előre-hátra. Ez a gyakorlat arra ösztönzi, hogy a fejecskéjét megemelje. De lehet rajta rugózni, jobbra-balra hintázni, később ugrálni. Mindegyik gyakorlatnak fejlesztő hatása van.

Erős, strapabíró anyagból készült, akár 180 cm-nél magasabb felnőtt is használhatja. Amikor felfújtatjátok, kb. 75 cm-es átmérőnél úgy tűnhet, hogy készen van. De ne adjátok fel! Fér még bele levegő, a végső mérete 95 cm lesz. Ettől nagyobbra viszont már nem érdemes fújni, mert túl kemény lesz, ami csökkenti a rugózását.

Ennek a terméknek a várható szállítása 2 hét.

Bruttó ár:

9 900 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Méret 95 cm
Szín Piros