Babysense 5 légzésfigyelő

Babysense 5 légzésfigyelő L
%
baby_sense5_kisagybabysense5_dobozban

A Babysense 5 jelenleg a világ legfejlettebb légzésfigyelő monitora. Folyamatosan felügyeli a baba mozgását és légzését. Kék led jelzi a légző mozgást. Akusztikus és vizuális (vörös fény) riasztást kezd, ha a légzés megszűnik több mint 20 másodpercre, vagy ha a légzésszám jelentősen lelassul. Koraszülött baba mellé mi ezt a légzésfigyelőt ajánljuk a legjobb szívvel.

Minden Babysense légzésfigyelő készülék orvostechnikai eszköz (CE0459 G-Med), és minden készülék rendelkezik légzésszámláló funkcióval, mely alacsony légzésszám mellett is már riasztja a szülőt. A Babysense készülékek bekapcsolás után automatikusan kalibrálják és beállítják a készülékek érzékenységét, melyet a gyermek aktuális súlyához igazítanak.

Biztonságos és integrált rendszer: A monitor egység csatlakoztatható az érzékelő párnákhoz melyek a matrac és kiságyrács vagy ágyalap között találhatóak. A rendkívül érzékeny érzékelők közvetlenül nem érintkeznek a babával. Csecsemőt a mozgásában semmilyen módon sem korlátozzák vagy akadályozzák. A passzív érzékelők teljesen biztonságosak, nem bocsátanak ki semmilyen sugárzást. Babysense-et a baba nem látja és nem is érzi, a készülék mégis érzékel minden baba által keltett légzést és mozgást.

Ameddig a baba nem tud a kiságyban önállóan helyet változtatni,1 szenzorpadot elég használni. Amikor már önállóan képes a baba a hely változtatására, a második szenzorpadot is be kell üzemelni. A szenzorpadokban érzékenység szabályozó található, gyárilag 3-as (legérzékenyebb) érzékenységi fokozatra állítva.

A Babysense 5 emellett a világon elsőként úgy került kifejlesztésre, hogy a rövid kábelek kiküszöbölik a kábelfulladásból eredő kockázatokat.

Szivacs és kókusz matraccal is biztonságosan használható egészen 10 cm-es matracvastagságig.

4 db AA elemmel (nem tartozék) működik, ha az elemek feszültsége alacsony, piros fénnyel figyelmeztet, hogy itt az ideje az elemcserének. A termékre a gyártó 2 év garanciát vállal, ami szintén azt jelzi, hogy egy megbízható készülékről van szó. A szenzorpadok mérete 21 cm átmérőjű és kör alakúak. CE 0459 orvostechnikai eszköz, ami azt jelenti, hogy mind az egészségügyi, mind a biztonsági követelményeknek megfelel, és ez szigorúan dokumentálva is van.

Ezt a terméket megrendelheted INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL. Egészségpénztárra elszámolható. Ez esetben a számlát kérd a pénztártag nevére.

Bruttó ár:

38 100 Ft 36 900 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Típus Babysense 5.
Érzékelő lapok száma 2
Egészségpénztárra elszámolható? igen