Koraszülött pelenka (500-800 g), 3 db-os próbacsomag

pelenka L
pelusok_kinyitvaKoraszülött pelenka 500-800 grammos babáknak

A legkisebb babáknak készült pelenka a legkisebb méretben. Jól illeszkedik a nagyon pici babák testéhez. Ennek a pelusnak a használatával elkerülhető, hogy kisbabád hónaljáig érjen a pelenka. A hátát és a hasát szabadon hagyja, hiszen megfelelően van méretezve. Ezáltal az érzékeny bőre nagyobb biztonságban van, ráadásul a vizsgálatokat is könnyebb elvégezni rajta.

Még egy fontos dolog miatt fontos, hogy megfelelő méretű legyen a pelus koraszülött babádon: kenguruzás közben csak így biztosítható a megfelelő nagyságú bőrkontaktus, ami melegen tartja gyermekedet. Dr. Schill Beáta így írt erről: “A bőrkontaktus eredményeként a mama/papa szervezete a saját testhőmérsékletének változtatásával biztosítja a koraszülött számára az ideális, termoneutrális hőmérsékletet. Ehhez azonban fontos, hogy ügyeljünk a megfelelő méretű pelenkára, mert ha az túl nagy, a baba mellkasát is betakarja, illetve ha úgynevezett sztómazsákot visel a baba, akkor nincs kellő bőrfelület a hőszabályozás megvalósulásához.” (http://www.mellettedahelyem.hu/pici-ellatas/kenguru-modszer)

Valószínűleg egy-két csomaggal elég lesz belőle, mert mire elfogy, már bele is nőtt a következő méretbe. Ezt a speciális koraszülött pelenkát a Philips gyártja kifejezetten kórházi használatra.

A kisbabád és a nővérkék is hálásak lesznek, ha ezt a pelenkát viszed be a kórházba, mert méretben pont passzolni fog a 800 gramm alatti gyermekedre.

Egészségpénztárra elszámolható.

Ez a csomag 3 darab mintát tartalmaz. Így a teljes csomag megvásárlása nélkül próbálhatod ki, hogy megfelelő-e kisbabádnak ez a méret.

Bruttó ár:

450 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Méret 500-800 grammig
Kiszerelés 3 db/csomag
Egységár 150 Ft/db
Egészségpénztárra elszámolható? igen