Medela Calma cumisüveg, 250 ml

medela_calma_cumisuveg L

Ez az egyetlen olyan tudományos eredményeken alapuló etető eszköz, amelyik segít fenntartani a babának a szoptatás során kialakuló táplálkozási viselkedését és megkönnyíti a mellről és palackról való táplálás közötti váltást. A Calmaval a baba megdolgozik minden egyes csepp anyatejért. A Calma az anyatejjel való etetésre kifejlesztett eszköz. Tápszer adására – a két anyag sűrűség különbsége miatt – általában nem alkalmas. A Calma biztosítja, hogy a baba saját ritmusában ehet, szünetet tarthat és levegőt vehet. A tej csak akkor folyik, ha a baba az anyai mellből való szopáshoz hasonlóan szív, azaz vákuumot képez. A tej áramlása azonnal megszűnik, amikor a baba nyel, levegőt vesz vagy lazításként szünetet tart.

Elősegíti a természetes táplálási viselkedés fenntartását palackból történő táplálás esetén is, és megkönnyíti a mellre való visszatérést. Csak egy méretben létezik, nem kell belőle más méret, mert az etető cső a kemény és a lágy szájpad határáig, a szopási pontig ér be. Kettős szeleprendszere biztosítja azt, hogy a tej folyása csak a szívás hatására induljon meg, és ugyanakkor a palackba levegő buborékolhasson be.

Fertőtlenítése kifőzéssel vagy gőzfertőtlenítéssel történhet, vegyi fertőtlenítő szerek használatát nem javasoljuk. BPA-t nem tartalmaz.

Bruttó ár:

8 650 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Szín átlátszó-sárga
Méret 250 ml
Egészségpénztárra elszámolható? igen