Pampers koraszülött pelenka (1-2,5 kg), 30 db

Pampers koraszülött pelenka L
pampers_koraszulott_pelus_piktokPampers koraszülött pelenka

A Pampers Premium Care koraszülött pelenka a legjobb és legfinomabb anyagból készült, ezzel védve a koraszülött babák érzékeny bőrét. Belső felületén öt darab aloe verás csík található, mely gondoskodik az irritáció elkerüléséről. A pelenkák prémium minőségben, szellőző, rugalmas anyagból és széles tépőzárral készültek. DryMax magja gélgyöngyökbe zárja a nedvességet. A külső felületén nedvesség jelző indikátort tartalmaz, ami azt jelenti, hogy kívülről is látható, ha pisis vagy kakis a pelus. Ez nagyon praktikus, hiszen így elkerülhető a koraszülött babák felesleges mozgatása, kicsomagolása.

Egy csomag 30 darab pelust tartalmaz. A mérete úgy lett kialakítva, hogy az egészen pici koraszülöttek körülbelül 1 kilótól 2,5 kilós súlyig tudják használni (egy kiló alatti babáknak a Philips koraszülött pelust ajánljuk). Általában 2 kiló körüli súllyal már haza mehetnek a legkisebb babák is, így nem csak a kórházban, hanem otthon is használhatjátok.

A Pampers pelusok nagyon népszerűek a kisgyermekes szülők körében. Nem véletlenül: megbízható, minőségi termékeket gyártanak.

Bruttó ár:

2 100 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Egységár 70 Ft/db
Kiszerelés 30 db/csomag
Méret < 2500 grammig
Gyártó Pampers
Egészségpénztárra elszámolható? igen