Weleda szoptatós tea, 20 db

weleda_szoptatos_tea_jo L

A Weleda teakeverékét ellenőrzött, ökológiailag védett gazdálkodásból származó növényekből állították össze. Így sem a kismama, sem az anyatejen keresztül a baba szervezetébe nem kerül növényvédő szer, vagy műtrágya.

Az ánizs, kömény és édeskömény, valamint a lepkeszeg magok minősége megfelel az Európai Gyógyszerkönyvben támasztott elvárásoknak. A hatóanyagok régóta ismertek, mint az anyatej képzésének elősegítői. A tejképzés fokozására talán a legrégebben alkalmazott növény a lepkeszeg, melyet évezredek óta használnak a várandós anyukák. A citrom-verbéna hozzáadásával igazán kellemes ízű teához jutunk, ezen felül a tea kiegyenlítő-, harmonizáló hatásúvá is válik. Így segíti elő a megfelelő mennyiségű anyatej képzése mellett a nyugodt szoptatást is. A teakeverék nem tartalmaz cukrot, és szintetikus aromát. Száraz helyen tartsuk.

Használata: Csészénként (kb. 200 ml) egy filtert kell forrázni, majd három percig állni hagyni. Napi három – hat csésze teát érdemes meginni. Tartalmaz: lepkeszeg mag, ánizs mag, köménymag, édeskömény mag, citrom-verbéna levél (15%).

Bruttó ár:

1 670 Ft

A termék nincs raktáron, elfogyott

Kiszerelés 20 filter/doboz
Egységár 83,5 Ft/filter