Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/479-8487

Bambusz fogkefe extra puha sörtével
Bambusz fogkefe extra puha sörtével
1 490 Ft

Bambusz fogkefe extra puha sörtével

Bambusz fogkefe extra puha sörtével
Bambusz fogkefe extra puha sörtével

100% bambusz nyéllel, BPA-mentes, ricinus olajból készült sörtékkel gyártott fogkefe puha sörtékkel. 96%-ban komposztálható, vegán, hulladékszegény és méltányos kereskedelemből származó termék.

Raktáron
1 490 Ft
Részletek

Ennek a bambusz fogkefének a megvásárlásával te is tehetsz egy picinyke lépést a fenntarthatóság felé, hiszen a műanyag fogkefék helyett egy olyan terméket választasz, aminek 96%-a komposztálható.

Környezetbarát, természetes alapanyagú bambusz fogkefe, BPA mentes, ricinusolajból készült műanyag sörtével, a biztonságos és alapos szájápolásért! 

A fogkefe nyelén lévő festék megfelel az EU standard DIN 53160 és a DIN EN 73.1 (gyermekjátékoknál használható színes festék) szabványnak. Természetes, AURO színezőket használnak, a festékek oldószertől mentesek és biológiailag lebomlanak!

A fogkefe nyele műanyagmentes és biológiailag lebomló, egy gyorsan megújuló anyagból, 100% bambuszból készül. A sörték BPA-mentes nylonból készülnek, és elérhetőek közepesen kemény, illetve puha változatban is. Mindegyik fogkefe újrapapír kartonból készült dobozba van csomagolva.

Ahogy a hagyományos fogkeféket, úgy a bambusz fogkeféket is érdemes lecserélni 3 hónap használat után. A műanyag sörtéket kiszedheted egy fogóval vagy levághatod a fogkeve fejét, a nyelet pedig komposztálhatod.

Méret: Ezt a fogkefét felnőttek számára ajánljuk.

Hossza: 19 cm
Fej hossza: 2,5 cm
Fej szélessége: 1 cm

Származási hely: Kína

Gyártó: Hydrophil

Amit a gyártóról érdemes tudni

A Hydrophil görög szó, a jelentése pedig vízszerető. A Hydrophil projekt célja, hogy tudatosan közelítsenek a víz témaköréhez, ezért olyan termékeket árulunak, amelyek vízsemlegesek, vegánok, és méltányos körülmények közül származnak. A vízsemlegesség annyit jelent, hogy a termék a lehető legkevesebb víz felhasználásával készül és olyan természetes alapanyagokat választanak, amelyeket nem szükséges mesterségesen öntözni. Ilyen alapanyag a bambusz is. Kizárólag kőolajtól és kémiai adalékanyagoktól mentes festékeket használnak, amelyek nem hagynak semmilyen maradandó nyomot a szennyvízben, illetve a komposztálás során a talajvízben. A termékek nem tartalmaznak állati összetevőket, és nem teszteltek állatokon. Minden termék méltányos kereskedelemből származik, mivel abban hisznek, hogy a fair munka fair bért érdemel.

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek