Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/479-8487

Bambusz fogköztisztító (6 db)
Bambusz fogköztisztító (6 db)
790 Ft

Bambusz fogköztisztító (6 db)

Bambusz fogköztisztító (6 db)
Bambusz fogköztisztító (6 db)
Bambusz fogköztisztító (6 db)
Bambusz fogköztisztító (6 db)

100% bambusz nyéllel és BPA-mentes műanyag sörtékkel készülő fogköztisztító kefe a mindennapos fogápoláshoz. Hulladékszegény, vegán és méltányos kereskedelemből származik.

Raktáron
790 Ft
Egységár: 132 Ft/db
Részletek

Így használd a bambusz fogköztisztítót

A fogköztisztítót az íny fölött, finoman kell a fogak közé tolni, majd néhányszor oda-vissza tolni. Ezzel a mozdulattal a fogköztisztító elvátolítja a fogközök közti lepedéket. Használd naponta egyszer, így a fogkefével nehezen elérető helyeket is tisztán tarthatod. Fogkrém felvitele nélkül kell használni. A fogköztisztítón látható lepedéket könnyel eltávolíthatod vízzel. A fogköztisztítót kb. 2 hetente érdemes cserélni.

Anyaga: 100% bambusz nyél, ricinus olajból készült sörték, drót

Csomagolás: Újrahasznosított papírból készült karton, amit a kibontás után a szelektív hulladékba dobhatsz. 

Mérete: ISO 0

A drót átmérője (drótszélesség): 0,40 mm, ami az elérhető legkisebb méret. Szoros fogállás esetén is használható. 

Származási hely: Kína

Gyártó: Hydrophil

Amit a gyártóról érdemes tudni

A Hydrophil görög szó, a jelentése pedig vízszerető. A Hydrophil projekt célja, hogy tudatosan közelítsenek a víz témaköréhez, ezért olyan termékeket árulunak, amelyek vízsemlegesek, vegánok, és méltányos körülmények közül származnak. A vízsemlegesség annyit jelent, hogy a termék a lehető legkevesebb víz felhasználásával készül és olyan természetes alapanyagokat választanak, amelyeket nem szükséges mesterségesen öntözni. Ilyen alapanyag a bambusz is. Kizárólag kőolajtól és kémiai adalékanyagoktól mentes festékeket használnak, amelyek nem hagynak semmilyen maradandó nyomot a szennyvízben, illetve a komposztálás során a talajvízben. A termékek nem tartalmaznak állati összetevőket, és nem teszteltek állatokon. Minden termék méltányos kereskedelemből származik, mivel abban hisznek, hogy a fair munka fair bért érdemel.

Hasonló termékek