Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/479-8487

Cserefej fa mosogatókeféhez növényi sörtékkel (4 cm)
Cserefej fa mosogatókeféhez növényi sörtékkel (4 cm)
1 290 Ft

Cserefej fa mosogatókeféhez növényi sörtékkel (4 cm)

Cserefej 4 cm-es átmérőjű fa mosogatókeféhez. 100%-ban lebomló, csomagolásmentes, vegán termék.

Raktáron
1 290 Ft
Részletek

Ennek a mosogatókeféhez való cserefejnek a megvásárlásával te is tehetsz egy picinyke lépést a fenntarthatóság felé. 

Kompatibilitás: 4 cm-es, Redecker márkájú fa mosogatókeféhez való cserefej

Mérete: A fa résznél 4 cm, a sörtéknél 7 cm.

A fej cseréje: A fej könnyen, szerszámok nélkül cserélhető. A nyél végén lévő fém pántot hátra kell húzni, ezzel meglazul a foglalat és kicserélhető a fej. A rögzítéshez újra szorosra kell húzni a pántot.

Így használd és tárold a fa mosogatókefét

Folyékony és szilárd mosogatószerrel egyaránt használhatod. Mosogatás után hagyd szellős helyen megszáradni, így jelentősen meghosszabbíthatod a mosogatókefe élettartamát. A sörtékkel lefelé fordítva, vagy felakasztva tárold olyan helyen, ahol ki tud száradni két használat között, amivel jelentősen megnövelheted a mosogatókefe élettartamát. Soha ne álljon hosszú ideig vízben, mert ez nem tesz jót sem a fának, sem a természetes növényi sortoknak.

Ne tedd radiátorra vagy sugárzó hő közelébe, mert a túl gyors szárítás miatt szétrepedhet a fa. A fán keletkező kisebb repedések a fa természetes tulajdonságai miatt előfordulhatnak, de ez inkább csak esztétikai jelenség, ami a használatot nem befolyásolja.

Anyaga: Német fenntartható erdőgazdálkodásból származó kezeletlen bükkfa és fibrisz rost kombinációja. A fibrisz egy agávé fajta, ami formatartó és lebomló növényi alapanyag.

Származási hely: Németország

Gyártó: Redecker 

Egyéb tulajdonságok: csomagolásmentes, lebomló, komposztálható, vegán termék

Amit a gyártóról érdemes tudni

A Redecker egy német családi vállalkozás, amit 1935-ben alapítottak. A cég természetes alapanyagokból gyárt kézműves keféket és más háztartási eszközöket kiváló minőségben. Termékeikre a natúr, természetes és minimalista design jellemző.

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek