Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/479-8487

Egyszerűbb gyermekkor
Egyszerűbb gyermekkor
3 900 Ft

Egyszerűbb gyermekkor

Hogyan neveljünk nyugodtabb, boldogabb, magabiztosabb gyerekeket? A világhírű pszichológus-pedagógus, Kim John Payne művét ajánljuk minden olyan család számára, akik a túl sok cucc és a felesleges fogyasztási cikkekkel telezsúfolt élettér helyett egy egyszerű, biztonságot nyújtó környezetet szeretnének teremteni gyermekeiknek.

Raktáron
3 900 Ft
Részletek

Ez a könyv arról szól, miként csökkenthetjük gyermekeink életében a fékevesztett tempót, a stresszt, a képernyők uralmát, a tárgyak, tevékenységek és tagolatlan információk sokaságát, melyek anélkül árasztják el és teszik függővé őket, hogy igazi örömet nyújtanának nekik.

A könyvben leírt egyszerűsítési rendszer minden családban megvalósítható, feltéve, hogy megvan a szándék és az elkötelezettség. Maga az egyszerűsítés, amit a szerző ajánl, messzemenőkig környezetbarát is. Hiszen mit tanácsol? Csak annyi holmi legyen a háztartásban, különös tekintettel a gyerekszobára, amennyire az adott életkorban valóban szüksége van a gyerekednek, és ami örömet okoz számára.

A könyvet ajánljuk mindazok számára, akik

  • a Waldorf-pedagógia szemlélete szerint szeretnék nevelni gyerekeiket,
  • akik szeretnének egyszerűbb és boldogabb gyermekkort biztosítani csemetéiknek,
  • szeretnének megszabadulni az otthonukban felhalmozódott túl sokk cucctól, de nem tudják, hogyan vágjanak bele,
  • és azoknak is, akik környezetvédelmi szempontból eleve nem is szeretnének beengedni az életükbe olyan dolgokat, amikkel felesleges hulladékot termelnek és ehhez keresik a pedagógiai muníciót is.

Terjedelem: 320 oldal

Kötés: puhatáblás ragasztókötés

Kiadás éve: 2013

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó

Szerző: Kim John Payne