Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/479-8487

Kis zöld könyv
Kis zöld könyv
2 690 Ft

Kis zöld könyv

Élj fenntarthatóan! A könyv célja, hogy rávilágítson azokra a főbb folyamatokra, amelyekkel az emberiség a környezetet károsítja.

Raktáron
2 690 Ft
Részletek

Habár sokan tisztában vagyunk az emberi tevékenységek Földünkre gyakorolt negatív hatásaival, mégis nehéz az egyén szintjén felelősséget vállalni. A fogyasztás központi kérdéssé vált, túl nagyok az elvárások, és túl sok dolgot természetesnek élünk meg. Gondoljunk egy külföldi utazásra, de persze szeretnénk birtokolni a legújabb technikai újításokat is. Közben gyorsételeket fogyasztunk, elvárjuk a kényelmes, gyors munkába jutás lehetőségét, vagy bekapcsoljuk a fűtést az első hideg fuvallatra. Homokba dugjuk a fejünket a környezetre gyakorolt hatások tekintetében és kevés időt szentelünk arra, hogyan alakíthatnánk át az életünket Földünk érdekében. Nem várhatjuk el, hogy mások lépjenek helyettünk - mindannyiunkra szükség van, hogy a változás megtörténjen.

A,,Kis zöld könyv" célja, hogy rávilágítson azokra a főbb folyamatokra, amelyekkel az emberiség a környezetet károsítja; bemutatja a különböző szennyezéseket, az erdőirtásokat, az ipari termelés és a mezőgazdaság átalakulásának folyamatait. Tényekkel, elméletekkel szolgál majd ötletekkel segít abban, hogyan változtathatunk lépésről lépésre, és hogyan tehetjük életünket környezettudatosabbá.

Szerző: Harriet Dyer

Kiadás éve: 2021

Kiadó: Gingko Kiadó

Terjedelem: 122 oldal

Kötés: puha táblás