Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/479-8487

Koraszülött cumi, natúr (1 db)
Koraszülött cumi, natúr (1 db)
2 990 Ft

Koraszülött cumi, natúr (1 db)

Koraszülött cumi, natúr (1 db)
Koraszülött cumi, natúr (1 db)
Koraszülött cumi, natúr (1 db)

Koraszülött cumi 34 hetes kortól otthoni és kórházi használatra. Úgy tervezték, hogy ösztönözze a szopást és megelőzze a szopási zavar (cumizavar) kialakulását. Hollandiában és Belgiumban kórházakban használják. A csomag 1 db cumit tartalmaz.

Raktáron
2 990 Ft
Részletek

A cseresznye alakú cumi megakadályozza a mellbimbóval való összetévesztést, így megakadályozza a cumizavart (szopási zavart). A cseresznye forma biztosítja a szopási technika jó fejlődését, illetve csökkenti annak az esélyét, hogy kisbabát a hüvelykujját szopja.

A cumi élelmiszer minőségű szilikonból készült. 34 hetes kortól egészen a kisbabád 9 hónapos koráig használhatod. Ha kinőtt az első fog, válts másik cumira!

Minősített és káros anyagoktól mentes koraszülött cumi
BPA-tól, lágyítóktól, latextől és egyéb mérgező anyagoktól mentes. Ez a koraszülött cumi EN1400 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a cumi megfelel az európai biztonsági és minőségi szabványoknak. A cumikat Hollandiában csomagolják és ellenőrzik.

Alternatív koraszülött cumi PIC-ek és NIC-ek (koraszülött osztályok) számára
Ez a cumi egy alternatíva a koraszülött és újszülött babák számára, akik nem fogadnak el más típusú cumit. A cumi tetején lévő íves rész lehetővé teszi, hogy CPAP-pal együtt alkalmazzák a kórházi ápolás során.

Figyelem!
A cumi nem játék, ezért soha ne hagyd felügyelet nélkül gyermekedet a cumival. Kórházban csak az ápoló személyzet tanácsai szerint használd. Higiéniai okokból a cumi cseréjét javasoljuk 6 hét után. Használat előtt minden alkalommal ellenőrizd a cumit, hogy nincs-e rajta repedés vagy egyéb sérülés. A sérült cumit cserélni kell! Fogzás esetén tanácsos másik cumira váltani.

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek