Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/479-8487

Lépegetős adventi naptár
Lépegetős adventi naptár
7 900 Ft

Lépegetős adventi naptár

Lépegetős adventi naptár
Lépegetős adventi naptár
Lépegetős adventi naptár

Prémium minőségű, kézzel készült adventi naptár gyapjúból, a rétegek között levendula-őrleménnyel, dióhéj-bölcsőben a kisdeddel.

Raktáron
7 900 Ft
Részletek

Így használjátok: A dióhély bölcsőben fekvő kisded minden nap egy új arany csillagra lép, miközben egy szimbolikus, befelé forduló spirál utat jár be. Szentestére elér a kör közepére. Vannak családok, ahol a kisded az éjszaka során, titokban lép egy új csillagra. Más családoknál, vagy ahol a gyerekek már nagyobbak, ők maguk léptetik a kis bölcsőt. Hogy melyik szokást alakítjátok ki, az rajtatok múlik. A lényeg mindkettőnél azonos: egyszerű, szimbolikus jelekkel megélni az adventi időszakot, ami nem az édességről és az újabbnál újabb ajándékokról szól, hanem az elcsendesülésről és a csodavárásról. 

A gyerekek számára az idő múlása még egy elvont, nehezen érzékelhető dolog. Ebben segít nekik a 24 csillaggal kivarrt adventi út, amit bölcsőben fekvő kisded jár be.

Az adventi naptárt nagy szeretettel ajánljuk a Waldorf-pedagógia nevelési elveit követő családoknak is.

Kézzel készült, kézműves termék.

Felhasznált anyagok:

  • A naptár anyaga kétrétegű gyapjúfilc (90% gyapjú, 10% poliészter), amelynek a festése megfelel az Öko-Tex Standard 100 szabványnak. 
  • A két réteg gyapjúfilc közé 100% levendulavirág-őrlemény került, amit finomra daráltunk, így nemcsak illatossá teszi az adventi naptárt, hanem távol tartja a molyokat is.
  • A bölcső diójéból, a benne fekvő kisded 100% merinói gyapjóból, tűnemezeléssel készült.
  • A csillagút 70% poliészter, 30% aranyszínű fémszám fonallal lett kivarrva.

Átmérő: 28 cm

Csomagolásmentes, low waste termék, amivel nem termelsz felesleges hulladékot és sok-sok éven át használhatod.