Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/479-8487

Pampers Premium Care koraszülött pelenka, 30 db
Pampers Premium Care koraszülött pelenka, 30 db
3 590 Ft

Pampers Premium Care koraszülött pelenka, 30 db

Selymesen puha és azonnal száraz érzetet nyút kisbabádnak. Nedvességjelző csíkkal és köldökbarát kialakítással, 3 kg alatti babákra tervezve. Egy csomag 30 db pelust tartalmaz.

Raktáron
3 590 Ft
Egységár: 120 Ft/db
Részletek

A Pampers 0-ás méretű pelenkáját kifejezetten a pici babák bőréhez tervezték: a derekat körbeölelő selymes puhaság és a 3 nedvességfelszívó csatornácska gyorsan elvezetik a nedvességet, így azonnali száraz érzetet nyújtanak. Légáteresztő anyagainak köszönhetően könnyen szellőzik, így a pelenka belsejében megrekedt fülledt levegő frissre cserélődik. Elszíneződő nedvességjelző csíkja jelzi a tisztába tevés esedékességét, köldökbarát kialakítását pedig kifejezetten a pici babádt babák gyengéd pocakjának megóvásához tervezték.

A mérete úgy lett kialakítva, hogy az egészen pici koraszülöttek körülbelül 1 kilótól 3 kilós súlyig tudják használni. Általában 2 kiló körüli súllyal már haza mehetnek a legkisebb babák is, így nem csak a kórházban, hanem otthon is használhatjátok.

A Pampers pelusok nagyon népszerűek a kisgyermekes szülők körében. Nem véletlenül: megbízható, minőségi termékeket gyártanak.

Hasonló termékek