Kérdésed van? Hívj minket! +36-20/479-8487

Blog

Az Év Honlapja 2016 Minőségi Díjat nyertünk

Az Év Honlapja 2016 Minőségi Díjat nyertünk

Büszke vagyok. Boldog, és hálás. A Magyar Marketing Szövetség Minőségi Díjjal ismerte el a PICinyke.hu oldalt. Az elismerést az Év Honlapja 2016 pályázat keretében kapta az oldal, e-kereskedelem kategóriában. Büszke vagyok az oldalra. Arra, hogy ha csak egy picit is, de könnyebbé tehetjük a koraszülő családok életét.

Arra, hogy az oldalnak köszönhetően talán többen beszélnek a koraszülésről, mert azzal, hogy beszélünk róla, máris tettünk valamit azért, hogy mások felkészültebbek legyenek, mint mi voltunk.

Hálás vagyok a tervező csapatnak, a Kreatív Vonalak munkatársainak, amiért ilyen remek szakmai munkát végeztek. Szép, letisztult és könnyen használható oldalt raktak össze. Az e-kereskedelem kategóriában olyan óriási cégek, és nagy forgalmú weboldalak mellett indultunk, hogy leírni is félelmetes. Összesen 240 pályázat érkezett, e-kereskedelem kategóriában 26. De a zsűri mégis meglátta a PICinyke.hu különlegességét. Na meg a minőségét. Mert mégiscsak a minőségért kapta az elismerést.

Ezt a díjat a Kreatív Vonalak és a PICinyke.hu közösen nyerte. De az egész mit sem érne, ha nem lenne Bianka, a koraszülött kislányunk, aki ma már 2 és fél éves cserfes emberpalánta. Az ő küzdelme indított el azon az úton, aminek az eredménye a PICinyke.hu. Engedjétek meg, hogy ezt a díjat Biankának ajánljam fel.

bia_kalapban